Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ester22

ahojte, chcela by som sa spytat ako je to s kojenim? Ja este nemam deti,ale chcela by som. Bojim sa ze ked si dam teraz spravit prsia, mozno o rok dva budem chciet mat dieta.. co to spravi s prsiami.. budem musiet ist na reoperaciu??? ako ste to riesili vy?? co vam poradil lekar??? moc dakujem

Livaa

po zakroku nezatazovat prsne svaly,ziadne cvicenie aby sa implantat usadil a nepohol sa,zbytocne komplikacie,radsej vydrzat tych 6-8 tyzdnov :-)

zuzana123

zuzika6, ja tiez cvicim a bola som na konzultacii nedavno tak som sa pytala ako to je z cvicenim po op. odporucaju tak 6 az 8 tyzdnov po operacii sa velmi nevytazovat, ale myslim, ze je to zase len individualne. Zalezi ako ta to boli a ako rychlo sa ti to hoji. Jedna moja znama chodi vkuse do fitka a povedala mi, ze ona uz druhy tyzden po isla cvicit ale vynechala hornu cast tela. Tak myslim, ze ten tvoj tenis bude musiet aspon zopar tyzdnov po operacii pockat urcite. Dufam, ze som ti aspon trochu pomohla.

alex88

Ahojte, tak som sa spojil s Dr. Jezovitovou a pojdem k nej na konzultaciu.Povedala mi ze je tento zakrok bez problemov mozny,a tak som sa velmi potesil.Nenajde sa tu niekto kto bol u uz nej?Zaujima ma vsetko co s tym suvisi, ako to u nej prebieha a pod.Dakujem

inka69

... inak co sa tyka implantatov, myslim, ze je velmi tazke hodnotit ktorejkolvek z nas, ktore su lepsie. mentor aj eurosilikony maju dozivotnu zaruku a jedna ma dobre skusenosti s jednymi druha s druhymi. myslim, ze je to uplne jedno hlavne aby sme boli spokojne my a nase tela sa s nimi vysporiadali naozaj "dozivotne"...:)))

inka69

ahoj Micuska aj ostatne kocky:))
...takze dufam, ze coskoro pribudnem medzi tie , ktore to uz maju za sebou. dnes som si dohodla termin u dr. fabryho na 30.1.08 na 9.30. jedine z coho mam strach su predoperacne vysetrenia, lebo som bola v decembri chora...:(

ester22

ahojte, chcela by som sa spytat ako je to s kojenim? Ja este nemam deti,ale chcela by som. Bojim sa ze ked si dam teraz spravit prsia, mozno o rok dva budem chciet mat dieta.. co to spravi s prsiami.. budem musiet ist na reoperaciu??? ako ste to riesili vy?? co vam poradil lekar??? moc dakujem