Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

inka69 drzim palceky, kedy presne mas termin?
susana019 vacsinou lekari hovoria najskor 6mesiacov po kojeni, ale ja by som bola opatrna.Zlaza po kojemi sa este tak rok meni a doktor ti da implantat podla stavu prsnika,ktory ked sa zmeni jeho tvar, alebo poloha, nemusi dobre vizerat

susana019

Pegy dakujem za odpoved aj foto.
Baby chcem sa opytat ktorej robil dr. Fabry a nejaky kontakt na neho a ako ste spokojne a ak by som mohla poprosit foto.
Ja sa rozhodujem len kratko ale mam dve deti obe som kojila a teraz asi 2 mesiace nekojim, kolko po odkojeni sa mozu dat urobit silik.?
Ja mam deti 3,5 a 16mesacne kto ma tiez male dietatko ako ste to zvladali zotavenie PO?

inka69

micuska, kamoske tiez robil aj modelaciu aj implantaty v oktobri a platikla 87000. uprimne, uz neriesim tu cenu, na inej konzultacii mi povedali okolo 90-95. vyhradila som si na to 100000 takze som vlastne usetrila:)...anatomicke-eurosilikony

ermii

micuška, bola som tam, ale našla som tam všetko len o českých klinikách a českých doktoroch...preto som rada, že som natrafila na slovenské forum...:-)

ermi

ach baby, to je teda dilema... no nič, počkám na kamarátku, ktorá sa dnes vracia zo zahraničia a objednáme sa na konzultáciu - konzultácie... Ja sa hlavne bojím toho zotavovania po operácii...predsa, mám dieťa, pracovne vyťaženého manžela, a mama sa určite ani o mna ani o malého starať nebude - ona je totááálne proti tomu aby som si dala robiť prsia...

micuška

inka69, aku znacku implantatov ti pocital do tej ceny 87tis, americke?
Lebo mne povedal: "s tou modelaciou to bude drahsie" a tiez mi naratal za vsetko 87tis. Implantaty anatomicke europske. Tak teraz som z toho jelen.
Ahoj.

inka69

ermi, mne nejde robit modelaciu, len vkladat implantaty. mam dve deti 18/13, ale prsia nemam ovisnute. mne bude robit rez pod prsnikom. co ja viem cez dvorec sa robi hlavne vtedy, ked je zakrok spojeny aj s modelaciou...