Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahoj Ivica,
tvoj prispevok ma nutil usmievat sa, bol super:)) ja si dnes objednavam termin, treasie mi zaludok ako pred prvym rande:) nie preto, ze by som sa nejako velmi bala, hoci urcita davka strachu tam je, ale mozno uz mam na dosah nieco, co som si priala. urcite ked budem po si na tvoje riadky velakrat spomeniem:)))) krasny dnik

ani neviem

Silikonove prsia??? Pacia sa mi tu daake clanky ale ako muz viem co to na zene obnasa-pise sa tu o vynikajucej veci ale mam na to svoj nazor. Exmanzelka si to dala a poroku mala a asi aj ma bolesti sem-tam ale ani jej kamaratky z bakelitakmi na tom nie su o nic lepsie. Proste pre krasu sa trpi a ak to nie je nutne z lekarskeho hladiska v pripade kozmetickej upravi prs tak potom je to podla mna hlupost. Original je len jeden ale aj tak viem ze ak sa dievca rozhodne uz ju nic neodradi a preto hovorim-len smelo do toho... dcerky...

ivica

Veľa sa tu pýtate na zotavovanie,ja som si to priebežne zapisovala,kôli kamarátke,ktorá sa tiež rozhoduje,som 4 mesiace PO /MUDr.Hedera, Interklinik-vrele doporučujem/
Zotavovanie:
- 2 dni kritické,bolesti pri vstávaní z ľahu/vyvýšiť hlavu hore-nie rovno/,radšej s pomocou,potom si osvojíte určité triky,v kľude je to vlastne OK,len pri pokusoch o napnutie prerezaného svalu dosť bolesti,tiež vaha a tlak čohosi nového a divného.../vcelku príjemné zistenie/
- zo dňa na deň lepšie, 4-5 deň po OP menšie upratovanie domácnosti dá sa /pozor,deti nezdvihnete tak 3 týždne,alebo nemali by ste/
- týždeň PO prsné svaly bolia, ale ruky už dvihnem hore
- 13ty den do práce,kancelárska práca,opatrnejšie pohyby,bolestivé visenie v MHD ale inak O.K.
-spať stále len na chrbte /ani sa inak nedá/na vstávanie dobré grify ešte potrebné
- 14 dní PO - "mňa nič nebolí ako zázrakom" zo dňa na den,vstávam ľahko,dá sa,som OK,hotovo!
Akurát /mazlenie s detmi v posteli,stále nie/tlak na prsiach ešte bolí,didy sú cudzé, čudné...to sa spraví postupne..
Je dobré mat dovolenku aspoň niekoľko dní, už len preto, že sa nemôžete sprchovať,tak zo dva týždne,len kadejako umývať.
Spanie na chrbte je dlhodobejšie ale individuálne,to vám samo telo napovie,keď budete môcť,tak budete môct.
- 16 ty deň PO, prvý sex-nič moc /strach o dekolt..:-))/
- 3 týždne PO ešte nepríjemné na dotyk,"umele",svrbia,necitlivé, ALE na pohľad super! Odpuchnuté,klesajú,mäknú,pomaly..
- po mesiaci krátkodobé ležanie na boku, konečne a potom už len stále lepšie a krajšie...
- 6 týždňov PO - odložiť podprdu sťahovačku /riadne Vám už pôjde na nervy/a už len nákupy sexi prádla a sexi tričiek..držím Vám palce baby.

xena

susana019
urcite si to nedaj robit skor ako 9 mesiacov po kojeni, nechces predsa, aby sa ti po drahej op zmenil tvar pre zmeny v prsnikoch. vydrz. xena

xena

baby ahojte, pokusim sa odpovedat na viacere vase otazky: konzultacie stoja v ba vacsinou 600, Fabry, a Trska to myslim robia zadara, vysetrenia si v ba vacsinou musite zabezpecit samy, najlepsie u obvodnej lekarky, to sa da vybavit zadarmo, inak vam daju pri konzultacii kontakt na sukromnu kliniku a stoji to cca 2500-2800, zakrok (len augmentacia, nie korekcia) je asi najdrahsi u Minarovjecha (komplet cca 1000000) a v ULK - cena zavisi od implantatov, anatomicke az do 45000 (mentor, inamed), porovnatelne eurosilikony cca o 20% menej. okruhle su lacnejsie, ale vyzeraju dobre iba pod sval. pod sval doporucuju aj 2 najvacsi svetovi vyrobcovia implantatov (mentor a inamed) pre mensi vyskyt komplikacii (kapsularna kontraktura) a lahsie mamograficke vysetrenie. ale pod sval to aj viac boli, prve dni su fakt krusne. dufam ze som uviedla vsetko, kontakty na lekarov je najlepsie hladat tel v zozname, alebo na ich web strankach - a volajte, nemailujte, dostanete hned termin na konzultaciu. pa xena

inka69

ahoj micuska, na konzultacii u neho som bola vcera, ale som rozhodnuta, ze k fabrymu pojdem. dnes som skusala volat kvoli terminu , ale nevyslo mi to. ak sa dovolam zajtra, dam ti vediet. januar uz asi nestiham, dufam, ze februar:)

susana019

micuska dakujem velmi pekne za odpoved no som zvedava ako sa uz len mozu zmenit male padnute a vytahane prsia???