Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

Modelacia sa robi vtedy ak su prsia ovisnute. Ten najlahsi stupen modelacie je, rez okolo celeho dvorca. Ak ti modelaciu nerobia, rez mas len 4-5 cm na dolnom okraji dvorca, teda, ak sa rozhodnes pre tuto cestu vkladania implantatov.

ermi

ježiš ja neviem čo dnes mám za den, pokaždé to odošlem ešte raz to isté...:-))) Inka a čo konkrétne znamená tá modelácia? a ideš si dávať pod sval a rez budeš mať kde? máš aj deti ked sa môžem spýtať?

ermi

sorry, omylom som to odoslala ešte raz... ja práveže niesom z BA, asi 50km od BA. ako tak pozerám, on je asi najdrahší, že? a kedy k nemu idete? myslíte, že sa bude dať vybaviť u mna termín ešte koncom marca?

inka69

ahoj micuska,
vsetky vysetrenia som myslela u neho po operacii.ja som sa ho pytala na predoperacne a povedal mi, ze pokial chce moze mi doporucit kde mi ich urobia, ale ak ma svojho lekara, nech si ich dam urobit tam, nech zbytocne neplatim. poplatky za predoperacne si nefakturuje on...

micuška

Nemyslim si, ze je najdrahsi. Mne dal cenu 87000 aj s modelaciou.
V marci ma urcite este volno. Mne dal vlani termin do 3 tyzdnov, ale nepustil ma mamolog, tak som to musela zrusit.

sjuzik

ermi
vysetrenia by som si urobila u obvod.lekarky to ta vyde zadarmo, mne sa zrazila krv a na poslednu chvilu som si robila predoperacne hned blizko ich kliniky a vyslo ma to na 2800asi co je dost ked to mozte mat zadara...a operacia stala 40 OOO, silikony 20 000 , narkoza 7 000 alebo 8 uz si nepametam, izba 2700 a podprda tiez 2700 a konzultacia 600...
ja som spokojna zo vsetkym az vazne na tie jazvy, keby som mohla vratiti cas tak si to dam cez bradavku..
dr.jezovitova robi iba pod sval...
a rozpravala som sa tam s jednou mamickou a bola spokojna...

ermi

sorry, omylom som to odoslala ešte raz... ja práveže niesom z BA, asi 50km od BA. ako tak pozerám, on je asi najdrahší, že? a kedy k nemu idete? myslíte, že sa bude dať vybaviť u mna termín ešte koncom marca?

ermi

Inka, ja mám podobné miery ako ty 168-59kg, idem si pozrieť ten link. dakujem :-) a akú ti povedal cenu komplet?
urobia ti aj všetky predoperačné vyšetrenia? a čo pooperačná starostlivosť? koľko tam zostaneš?

micuška

inka69, tu cenu 87000 mas len za zvacsenie? Mne naratal tiez 87tis. Anatom implantat Eurosilicone + modelaciu okolo dvorca.
Na ktorej klinike ti vybavil predoperacne (interne)?

inka69

ermi, inak ta stranka je starsia, vsera mi sam vravel, ze ju musi zmenit. ak si z bratislavy podla mna chod na konzultaciu aj ked k viacerym lekarom, nic za to nedas a dolezity je aj tak pocit s akym odchadzas od lekara. na stranke ma jedinu fotku, na konzultacii mi ich ukazol kopec....