Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

silvia a
kazda jazva sa musi chranit pred uv svetlom najmenej 6 mesiacov, inak ti moze stmavnut dohneda ako znamienka. na solarko si daj specialne pozor a na slnku je najlepsia hruba vrstva kremu/mlieka s faktorom 50+, 60 alebo viac.

Livaa

silvia a
jazvy nie je dobre vystavovat slnku,pretoze potom Ti nevyblednu a budu viditelne. Ja som bola v marci na zakroku a dr. mi povedal,ze v lete ked sa chcem opalovat hore bez tak jazvy si mam prelepit a buduci rok cize tento uz mozem kludne bez prelepovania:-)

silvia a

Ahojte,
mam na vas par otazok:o)
Som vyse 4 mesiace po,mozem uz chodit na kalanetiku?A koli comu sa maju prelepovat jazvy v solarku,a od kedy sa moze do solarka?

Pegy

KENDRA vsetci su dobri ,kazdy je profesional ale vybrat si musis sama.Najlepsie je zajst osobne za viacerymi a riadit sa vlastnymi pocitmi. szm.sk

kendra

Ahojte prosim vedela by mi niektora poradit naozaj dobreho plastickeho chirurga?chcela by som si dat silikony a neviem ako si mam vybrat kliniku:)
Mate skusenosti?Prosim poradte.
Vopred dakujem.Najlepsie piste na mail sjuzan@post.sk

mariamaria

jej Lucka a Modroocko-(to som nevedela ,ze ty si tam bola :) ),vy ste boli u Cervena???dakuejm Lucka za opisanie toho pana Dr.ja sa k nemu hodlam koncom roka...kolko si platila???a ako prebiehala hospitalizacia a samotna operacia kolko trvala???a zotavovanie???a ake si mala implantaty???poradte baby,dakujem...a napiste prosim aj vasu vysku a vahu ..a ake mate proporcie terza ...ja mam 175 a 55 kg

lucka

Ahojte babeny:-)Ja sa síce na silikóny nechystám,ale keďže som si tu prečítala Vaše otázky tak ak môžem,tiež Vám odporúčam Mudr.Červeňa v Banskej Bystrici na súkromnej klinike Novamed.Majú aj svoju stránku: www.novamed.sk a môžem ho ako chirurga naozaj odporučiť,mám s jeho prácou svoje skúsenosti a je naozaj skvelý odborník a človek.Má príjemný prístup k pacientom a všetko vám dopodrobna povysvetľuje ak máte nejaké otázky,obavy alebo tak.

Prajem Vám všetko dobré,a ak neberiete odvahu,aby Vám to aj dobre dopadlo:-)
Krásny deň