Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

montrela
mam 290ml okruhle,pod sval,stredny profil, zn Inamed(od meghan), a stalo ma to 64,000 sk. Som spokojna hoc niekedy si poviem ze mohli byt aj vacsie. Drz sa a pak sa ozvi,prve dni nic moc,ale kazdym dnom to bude lepsie:-)

zuzika6

Ahoj guniatko,ak budeš mať strpenie,ja mam u neho termin vo štvrtok.Zajtra ma ešte čakaju vyšetrenia,tak dufam,že dopadnu dobre a budem sa môcť s tebou podeliť o skusenosti.Zatial papa

guniatko

Ahojte baby,ma niekto skusenosti s Dr.Trskom?..sice ja uz mam termin u inej doktorky,ale rada by som si popisala s nejakou z Vas,ktorej robil prsia prave Dr.Trska...dakujem :-)

montrela

Ahoj, rada ti poslem foto. Juj, dakujem, strasne sa tesim, ake mas prsia?kolko A
ml?pod sval?aky profil a aku znacku???A kolko ta to stalo?Ja budem mat 400ml, vysoky profil, pod sval a cena 67 000, a znacka meghan.

Livaa

montrela
ahoj aj ja som bola v Chirmed v Ke,uz som po 9 mesiacov,budem Ti drzzat palce,potom sa urcite ozvi co a ako. A co sa tyka fotiek,ked kliknes na moje meno sa Ti objavi mail,tak tam mi posli foto :-)

jamartina

ahoj modroocka55,mala by som na teba par otazok,co sa tyka dr.Cervena,mohla by si sa mi ozvat?moja mail adr.je martinka0402@zoznam.sk...dakujem

montrela

Ahojte na diskusii na stranke www.zzz.sk som citala v jednom prispevku, ze tu mate baby ktore ste po aj nejaku fotogaleriu, ale kde???nikde to neviem najst, rada by som prispela, v stredu 23.1 mam termin v chirmede v Ke, neviem sa dockat ;)

modroocka55

ianka,
ja som bola u Cervena ,na maily mi tiez neodpovedal {vravel ze nevie robit z pc ,internet a tak mu vela nehovori }ale ak tam zavolas a dohodnes si konzultaciu tak je to v poho .

evžen

nedávajte si silikony. nerobí to dobre. ja mám silikonové vajcia a hnisajú mi a keď si vyhoním môžem utesňovať vaňu...

janka

Ahojte baby. Ja tiez premyslam nad silikonmi. Kontaktovala som vsetkych tych chirurgov z Banskej Byztrice - v Novamede, rada by som Dr. Cervena ale nikdy neodpoveda na moje maily. Jediny kto sa mi kedy ozval bol Pikula a toho sa p citani vsetkych tychto prispevkov bojim.. mal s nim niekto vobec dobru skusenost?