Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenicka

Ahojte baby, prosim Vam poslite mi foto pred a po, ktore to uz mate za sebou.Mam navrhnute 305 anatomy. Mam veeeelky strach a chcem sa uistit, ze to stoji zato.
Vdaaaaka. Lenicka

Livaa

montrela
:DD niee ziadny klistir,nejdes rodit:-)
prides,daju Ti kosielku,tabletku na oblbnutie,zabandazuju Ti nohy,pokreslia ta a sup na operacku. Ani nevies ako a zaspis a potom sa prebudis na izbe v posteli. Bude Tebou klepat od zimy,Ti daju deky a paplon,ale neboj to je normalka. Ja som sa nebala,lebo mi to nepripominalo nemocnicu a dr. Kacmarovi som verila,pri nom som sa nebala. Mne akurat bolo blbo z narkozy,nie kazdy ju dobre znasa.Dali mi infuzie aby mi nebolo blbo a bolo :-) Ale sestricka okolo nas kmitala po celu noc,a starala sa.....budem na teba mysliet:-)

montrela

Ahoj, mysli na mna, zacinam sa trochu bat, hoci radost je silnejsia. Dufam, ze budem mat aspon take pekne ako mas ty. Zajtra o pol 9ej ma beru. Pocuj, to mi nebudu robit nic take ako klistir, vsak??niekde som citala, ze take sa robi pred kazdou operaciou, ale hanbila som sa opytat sestricky, aby som ju nerozosmiala ;)

zuzika6

Guniatko,bude ma to stať 72000sk,pod sval,ale presny obsah ešte neviem (cca350)-povedal,že sa rozhodne priamo pri operacii.So mnou to bude trošku zložitejšie...

guniatko

zuzika6..tak tede Ti drzim moc palce a vela stastia..bude rada ked sa mi ozves,vies mi aspon zatial povedat,ze kolko Ta to stalo?..ja uz mam po konzultacii,budem mat 350ml,pod sval..a ty?