Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Mne pride divne preco to riesis ked si chlap.Je tu vela dievcat co uz mame deti a prsia su nie v dobrom stave po kojeni a neviem co je na tom zle ked chcem mat prsia ako predtym nie take ovisnute kozky.Keby sa ti scvrkol po kazdom sexe mozno by si to aj ty nejak riesil a vacsina zien to nerobi pre chlapov ale pre seba.A take reci ze mam byt spokojna s tym co mam ma uz unavuju A ani si nechcem tym nic dokazovat ze si dam silikony ani koly nim nepotrebujem sex na jednu noc a davaju sa aj pred tehotenstvom a vsetko byva ok tak si rozmysli nabuduce co tu napises ved su to same nezmysly

drejk69

som muz a rad by som vedel preco si davaju zeny ako vy implanovat silikony alebo podobne veci pride mi to ako by ste si neverili alebo chceli dosiahnut niecoho iba koli vyzazi chcete aby kolo vas chodili muzi a pozerali si vas ok ja osobne by som nechcel zenu zo silikonmi myslel by sim si ze chce nieco zakryt alebo ze chce omamit chlapa a ked sa jej nebude lubit pojde dalej pride mi to divne mali by sne sa zamysliet na co to robite postavte sa pred zrkadlo a povezdte si ake ste ci chcete pozeraju sa na mna chlapi nie? a co bude ked budema mat silikony za neviem kolko pride dilino budete mat sex na jednu noc mozno si neda pozor a silikony vam budu na dve veci pride mi to uboje prepacte ale je to tak

zuzika6

guniatko dakujem.no sama ešte neviem či mi to budu robiť,lebo som mala antibiotika a anesteziolog doporučil odklad.no rano tam idem a posudia,že či ano alebo nie.takže ked sa bude dať,hned sa ozvem.zatial papa

evelyn

Ahojte, bola niektora na operacii(zvacsenie prs) u MUDr.Trsku v BA?Ake mate nazory a skusenosti.Za kazdu info budem veeelmi vdacna:)chcela by som ist k nemu na konzultciu.
Diik moc.Papa