Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

Pegy
ďakujem, pomaly si zvykám, prvé dni som mala pocit že, sú moc veľké, ale postupne sa mi páčia stále viac. Som zvedavá, aké budú až odpuchnú a "usadia sa"

myskau

ahojte dievcata,
idem sa aj ja zapojit do diskusie..kedze sa uz niekoľko rokov pohravam s myslienkou silikonov, len mi akosi chyba odvaha..sem tam sa zmierim s tym ako to je..potom sa zrazu uvidim v zrkadle...a znova začnem na to intenzivne mysliet...Chcela by som sa vas opytat ci je to na omak tvrdsie v porovnani s normalnymi prsiami..a ci ste niektorá kojila so silikonmi..ako to prebieha, či to viac neboli, Este by som rada vedela preco to na niektorých zenách tak velmi vidno..su to uplne baloniky, ktoré sa ani nepohnú či ležiš, bežíš..ale u niektorých žien to vyzerá veľmi prirodzene..ja by som chcela zvačšenie tak o 1-2 čísla..dvojky ale v tričku bez podprsenky by som asi umrela..ak môžete budem velmi vdačna za foto pred a po operacii..myskau@volny.cz
dakujem moc.
Prajem pekny vecer
miška

Livaa

elza
ja na bruchu neviem vobec spat,vadi mi to a to uz som 9 mesiacov po,to je u kazdej ine,uvidis po case.....
Ked si kliknes na moje meno,sa Ti objavi moj mail a tam mi mozes poslat svoje foto a popis kolko,ake a kto....