Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

No Livaa, tak mozes aj mna privitat v klube. Som 4 dni po. Mam dost velke prsia 410ml. Ale nezdaju sa az take velke. Baby, ja som to strasne prezivala aj prezivam. Som velmi citliva, nie ze by som sa lutovala, ale som taky maly slabosko a ked na mna prisli strasne bolesti rychlo som sa opustila. V stredu ma operovali, v stvrtok na obed pustili domov a este v stvrtok v noci som sa vratila naspat do Chirmedu, kvoli strasnym bolestiam. Domov som prisla az v piatok na obed.Nastastie je vsetko v poriadku. nemam ani len velky opuch, ani modriny. Jedno co je pre mna strasne traumatizujuce je, ze nemozem spat na boku alebo bruchu,v zivote som na chrbte nespavala a je to pre mna neuveritelne neprirodzene.
----------------------------------------
Chcem sa spytat, po kolkych dnoch ste uz vstavali a lahali si do postele same???A bolesti??Kedy ustupia skoro uplne???Dakujem.

zuzika6

Ahojte babenky,všetkym vam dakujem. Takže,operoval ma Dr.Trška 24.1.,mam eurosilikony,325ml,pod svalom,cez dvorce,ktore aj upravoval.Dr. super,velmi prijemny,dobry pocit! Deň po robil preväz,zatial čo som videla,som spokojna.Bolesti boli hrozne,hlavne v deň D,postupne sa to lepši.Zajtra ma čaka kontrola,vyberu mi dreny,lebo tu stale s nimi strašim po dome a deti sa ma boja :-).Tak ves budem priebežne informovať.A fotky určite budu!!!

klaudi

ahojte,
zvazujem plastiku ,mate prosim skusenost s dr.Fabrym ,budem rada ak sa dozviem ako na vas zaposobil a aky je odbornik,mooooc dakujem za nazory
cica

Livaa

zuzika6
tak vitaj a blahozelam nech si spokojna a rychlo sa zotavis :-) inac ako to zvladas??? dufam ze prispejes fotkamy :-)

myskau

ahoj Zuzika,

nemas uz bolesti..ako dlho si po operacii? neposlala by si foto pred a po? aky velky implantat si si davala aku znacku? dakujem