Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

popelka
ano v Ke v Chirmed. Stalo ma to 64.000,- sk.

mariamaria
nemas sa coho bat,vsetky sme to zvladli,prve dni su blbe ale da sa :-)

popelka271

Livaa:::))))
Asi som viac zvedává...ako je to finančne nákladné,mala si ťažkosti?podstúpila si zákrok v KE?Ď

mariamaria

baby ked to citam aj sa zacinam bat...ja chcem ist na operaciu o niekolko mesiacov...neviem este ake silikony chcem,aku velkost...ci cez dvorec,ci popod pazuchu...no a uz vobec neviem ako vysvetlim mojej dcerke ,ze ju nebudem moct dvihat na ruky...???to bude mat toho casu uz cca 2roky...ale aj tak... :(

drzim palce montrela ,aby ti bolesti cim skor presli a aj vsetkym ostatnym a aby ste sa uz len vytesovali z peknych prs :)

Livaa

montrela
tak na to vstavanie z lahu do sedu.....ja som skrcila nohy a hombala sa az kym som sa neposadila,tiez to trvalo kym som si sadla :DDD poriadna makacka....no uz si presne nepamatam kolko to trvalo asi 2-3 tyzdne??? myslim ze dovtedy som sa hombikala,bolo to komicke najma pre moju dceru:-)ja som sla na 13 den do prace:-) viem ako je to ked musis mat nonstop tu podpiru,nemozes sa umyt,des...ale mozes si ju kludne dat dole a preprat....len nech sa pekne o teba postara a snaha sa ceni ved aj tak teraz nechodis po vonku :-)

Livaa

popelka
ja som tiez z Ke :-) Ja som bola v Chirmed,mozes si pozriet aj ich www stranku. Ked chces ist na zakrok,musis byt pevne rozhodnuta ze to chces. Ked som bola na konzultacii,tak dr. Kacmar na mna velmi dobre zaposobil,takze som bola na 100% rozhodnuta ist do toho. Navyse som mala kazde leto depky,ze nemam dat co do plaviek. A velmi mi pomohli aj diskusne fora ako je toto a podobne.....

Livaa

popelka
podla toho odkial si,v blizkosti tvojho bydliska si najdi plasticku chirurgiu a zajdi na konzultacie,mozes sa riadit aj odporucanim dievcat co su po....

montrela

Tebe bolo do revu, ja som revala v jednom kuse ;) Teraz sa mi strasne ulavilo, ze to nie len tym, ze som neschopna a slaba, ale ze su to aj normalne rakcie. Mna tak isto strasne boli chrbat, v noci sa budim na bolest chrbta a az potom si uvedomim, ze ma bolia aj prsia. Ale neodpisala si mi, ze kedy to uz bolo tak, ze si sa sama zdvihla a lahla bez bolesti, ja si lahnem aj teraz, ale trva mi to asi 10 minut kym sa nastelujem a rovnako je to aj so vstavanim. Do tyzdna si uz bola viac - menej fayn?.
V pondelok, zajtra idem zas na prevez a potom asi az na vyber stehov. Co je este hrozne, citim sa ako taky smradoch, neviem sa poriadne umyt a frajer mi musel robit z vlasov cop, vies si vysledok predstavit ;DD

popelka271

Ahojte dievčatá..všetky vás obdivujem...chcela by som aj ja ale neviem ako nato a na koho sa obrátiť...Zuzana

Livaa

montrela
no konecne si sa ozvala, blahozelam a vitaj v klube prsatic :-) mam Ti povedat tajomstvo? Ja ked som sa prebrala z narkozy bolo mi hrozne, ani sa ponut,vsetko ma bolelo,strasne a dokonca mi bolo do revu ze naco som sem sla,a aj som to lutovala. Ale to bolo len chvilkove,kym sa mi neulavilo. Nezufaj,ozaj kazdym dnom Ti bude lepsie,uvidis. Ani ja som si to nevedela predstavit,ze budem spat len na chrbte,ale nic ine nezostavalo a dalo sa. Najhorsie je to vstavanie z lahu do sedu,to bol des a mne bolo horsie ked som len lezala,tak som sa motala po byte,sedela a tak....Mna strasne bolel chrbat z toho ze len furt na chrbte musim spat,dokonca som v noci aj vstavala a prechdazala sa....Kazda to prezivame inak a u kazdej je to individualne.....vydrzat :-) Kedy ides na kontrolu? Ja idem 31 na kontrolu....