Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

popelka271

zuzika6
ahoj..obdivujem ťa,ja mám 7r syna achceme mať ešte jedno dieťatko...ako dlho si kojila?a aké sú kontraindikácie,kedy sa dá a ako podstúpiť zákrok?chcem tiež prsia....

zuzika6

Tak malu som kojila cca pol roka.Ako to bude s tou jazvou ešte neviem,šili to vnutorne,z vonka len par stehmi.Aky bude vysledny efekt?Uvidime...Mne to dobre vyšlo,že som prišla cez vikend,všetci su doma,tak sa to da.Byvame u svokrovcov,teda dnes som nevarila.Deti su momentalne s mojimi rodičmi a ešte aj segru mam doma na materskej.Čiže,ked pôjdem zajtra na kontrolu,syn bude v škôlke a mala u sestry.
tak to mam super,muž ma tiež teke zamastnanie,že ked budem potrebovať,pride.Mam to skoro idealne.Tabe nezavidim,samej ti to bude tažko...

mariamaria

zuzika este som sa chcela opytat,kedze mas 1,5rocnu slecnu ,kojila si???ak ano kolko mesiacov po dokojeni si podstupila augumentaciu???

a este sa chcem opytat,okolo dvorcov tu jazvu bude vidno???nevies ???aku maju ostatne baby s tymto skusenost??

mariamaria

zuzika to si este len 4dni po a uz takto pekne vstavas z postele a este mas doma aj dve deturence...klobuk dole...a muz ma teraz dovcu ,alebo kto vari a tak???da sa to zvladnut ???my sme v zahranici,mne nebude mat kto pomoct...
muz max.tie dni ,ktore budem v nemocke bude doma a potom ...hm...budem odkazana na seba...

zuzika6

Montrela,viem presne ako sa citiš.Aj ked z toho,čo tu čitam,som na tom v podstate lepšie.Mne do plaču nebolo,ale bolesť to bola teda riadna...Ale deň po sa mi už celkom ulavilo,dalo sa mi aj polohovať i ked s bolesťou,no predsa.Včera rano som prišla domov a som v podstate samostatna,jasne ked niečo potrebujem,manžel sa zvrta,ale sed-lah mi nerobi skoro žiadny problem.Dokonca som sa s malou pomocou môjho muža po dvoch dňoch konečne umyla.
Je fakt pravda,že sa to zo dňa na deň lepši.Tak trpezlivosť a držim palce!!!

zuzika6

tak dnes to tu fiči...Mariamaria nemusiš sa bať,ja som bola na zakroku vo štvrtok a doma ma čakala 1,5ročna slečinka.Beham tu ešte s drenmi,moc sa jej to nevidi,ale napodiv chape,že sa niečo deje a ma rešpekt.
je fakt zlata ako aj 5ročny syn,ktory mi chce stale pomahať.Ja som si tiež nevedela predstaviť ako to bude,lebo s ňou byvam 24hodin denne,ale všetci mi pomahaju,tak jej to ani nepride že ju nenosim na rukach ja.Tak sa toho neboj!

popelka271

Livaa
asi počkím a skúsim to potom..som rozhodnutá,že ich chcem a polovička moja ma v to,ňm plne podporuje...
mám trochu strach ale stojí to zato

Livaa

popelka
podla mna lepsie ked pockas,predsa sa Ti prsia zvacsia a naleju mliekom,neviem do akej mieri by sa Ti zmenili kebyze mas silikony....to by ti vedel povedat lepsie doktor.....ale viem ze dievcata si davaju zvacsit prsia aj ked su bezdetne a raz chcu mat deti...

popelka271

Livaa
mám tak trochu strach a chcela by som ešte jedno dieťatko,vieš mám 30r a neviem či to podstúpiť predtým alebo potom....