Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

popelka ved tak to mas dobreeee :) mozno ani nebudes potrebovat,ci mas potrebu???

zuzika tvoj muzik urcite oceni a ty taktiez...este chvilku strpenia a budes sa kochat na ne bezbolestne a s usmevikom na tvari :)...ach aj ja chceeem...aj mne sa tvori MM este ale to som este len na zaciatku po dookojeni..takze si pockam este...a ak budes moct ,tak sa prosim popytaj na to ako je to s kojenim uz s implantatmi.dakujeemeeeee

mariamaria

zuzika ty si si ake davala???typ a ml???ja by som chcela z mojich neviem co su to teraz :(ale nosim Bcko ...take Ccka ale ako pozeram tie stranky pred a po tak chcem asi az Dcka...a kamoska ma Ccka a vyzeraju ako Bcka...tak preto..

popelka271

mariamaria
môj szn má 7rokov,mám 75c veľkosť iba chcem aby boli pevné a nie niekam po pupok... tak som zvedavááá...pááá

zuzika6

kojila som pol roka.doporučuje sa tak ročna prestavka,od dokojenia po zakrok.aj moja švagrina chce isť,ma o 6 tyždňou mladšiu dceru,ale stale sa jej tvori mlieko v jednom prsniku a doktor jej doporučil počkať.no mam aj jednu znamu,ktora si dala robiť prsia ešte pred materstvom a teraz ma 4ročneho syna.ak sa mi s ňou podari spojiť popýtam sa ako je na tom ona...či tam nastal velky rozdiel alebo nie.

mariamaria

zuzika ty si si ake davala???typ a ml???ja by som chcela z mojich neviem co su to teraz :(ale nosim Bcko ...take Ccka ale ako pozeram tie stranky pred a po tak chcem asi az Dcka...a kamoska ma Ccka a vyzeraju ako Bcka...tak preto..

mariamaria

a popelka,aj ja chcem este jedno babo ,ale az o nejakych 5rockov...a dovtedy ja cakat nebudem...nemozem sa takto na seba pozerat...po dokojeni je to strasne...:( a nemyslim si,ze sa to az tak zmeni...po opatovnom kojeni...a ak predsa uz len tie prsia budem mat vacsie...a to mi bude stacit...

mariamaria

popelka hihi no jasne ze dam vediet,ale najskor tak v septembri :)...a s tou anonymitou ,uvidime...jedna kamaratka ma a vie o tom len manzel (jej) a ja :) ,jej rodina ani netusi...

popelka271

mariamaria
neviem či sa to dá udržať v anonymite..ale verím,že sa ti to podarí..dáš mi vedieť ako to dopadlo?aj ja chcem krásne prsia ale najprv ešte jedno mimino...

mariamaria

hm tak to si na tom oveeela lepsie...ale prajem ti to :) ..no nic ja to budem musiet zvladnut aj sama ,ak chcem byt ceckata hihi...alebo si pozvem prinajhorsom svokru...ale nechcem ,aby o tom vedela :( a moji uz vobec nie ...dakujem za odpovede