Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahojky LIVAA
velmi pekne dakujem si zlata, ozvem sa hned ako bude "prevadzky schopna" a deti mi donesu notebook do postele.:))bala som sa stresov, ale tie opadli v piatok ked mi povedali, vysledky, neviem ci to je normalne, ale momentalne sa mi smeje vnutro:)))

Livaa

montrela
kto mi posle svoje foto ja mu nalsedne poslem pristup k foto :-)
super,ze sa mas lepsie,a kazdym dnom Ti bude lepsie,len treba vydrzat. Neboj sa velkosti,este mas opuch a kym sa Ti pekne usadia bude to ok. Vacsina sa stazujeme ze mohli byt aj vacsie:-) Bola si dnes na preveze,uz si si ich videla?

montrela

Pocujte baby, ja rada prispejem fotkami, ale rada by som si ich aj pozrela, myslim tie ostatne, kde sa to da????
------------------------------------------
No dnes je 5ty den po, uz mi je lepsie, aj usmev uz mam na tvari, aj som sama dnes ucesala trosku ;) a vcera vecer aj od pasa dole osprchovala a vsetko sama ;) tesim sa z kazdeho noveho kroku co urobim ;) aj z vas ostatnych sa tesim a teba zuzika6 strasne obdivujem, ked si tak skoro sama vstavala a lahala, musis byt velmi silna osoba. Ja si este aj teraz poplacem, aj dnes som si uz ;))
Este jedna vec, mne sa tie moje prsiska zdaju byt velke, najma po bokoch, ako nieze by som sa na to nejak velmi stazovala, len ma to bude asi dost obmadzovat v pohybe a tak nie??Uz som pisala ze mam 410ml, vysoky profil, a predtym som uz mala podla lekarovych slov take 200-250 ml svoje, tak neviem, nechem byt pamela ;)))

inka69

ahojte kocky,
tak aj ja som dnes posledny den v praci, zajtra vybavovacky a pozajtra tie co to uz mate za sebou mi drzte pasticky, pribudnem medzi vas:)))

marina (((

baby som 9 dni po augumentacii a chcem sa vas opytat, ze ci mi odpuchnu len z vrchu /mam ich pod svalom/ alebo aj z bokov a z objemu ako celkovo.
Mam ich viac do bokov a zavadzaju mi pri beznych cinnostiach. Si zatial samozrejme tvrde no chcem vediet ci mi aj z bokov a z objemu alebo len z vrchu.
dakujem ahojte

silvia a

Ahojte,
vidim ze sa nam to tu pekne rozrasta:o)
Gratulujem vsetkym prsandam:o)))
Baby co ste po budte silne,vysledok zato stoji!!Tie pooperacne stavy su stasne,ja viem...tiez som si prezila svoje,,,ste na tom super oproti tomu aka som bola ja nemozna bezmocna stratena zufala!! Hroza:o)Mne trvalo skoro dva mesiace pokial som sa pozbierala,a to som si vzdy myslela ze som veeelmi silna osobnost,ale toto ma presvedcilo o opaku,takze hlavu hore stoji to zato!!!!

Petra2

sjuzik
to ti teda verim, ja som necele 3 tyzdne po a prve dni boli strasne. nevedela som sa sama ani posadit. mala som pocit, ze mi tam sedia dvaja krokodili. uz je to lepsie, ale ked je take blbe pocasie ako dnes, tak ma to este stale boli. pod sval to vraj vzdy boli viac tak iba musim vydrzat :-))

sjuzik

montrela
aj ja s tebou sucitim, ja som si ten prvy den tak nadavala, ze jaka som j.bnuta ze som si to dala, sestricka mi povedala ze to hovori kazda, som sa nemohla ani pohnut na posteli jak to bolelo , a najhorsie bolo ked mi trebalo na wc, a aj tak som tam nedokazala ist, a ten spanok?to bolo priserne vkuse som bola hore revala som jak to boli, a prosila som sestricku nech mi dava inekcie proti bolesti castejsie ako sa maju davat..a nechapala som jak ma v takych bolestiach atd mozu pustit domov..uz mam 4mes.po a stale nemozem spat poriadne na bruchu mi to nejako vadi.dufam ze prispejes foto

guniatko

zuzika6..tak ako sa citis po operacii?..a vysledok,si spokojna?..ak budes mat viac casu a nebude Ta to moc boliet,mohla by si mi napisat ohladne Dr.Trsku,lebo ako som Ti spominala,ja uz mam termin ale pocula som o nom ze je fajn.Aj nieco beries proti bolesti?