Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

Livaa ano videla, ale len tak ako som lezala a ohla hlavu smerom k nim, pekne stoja ;) priatel zabafkal po vzduchu,( on nechcel aby som si davala, vraj mam pekne a bla bla bla) ;)) ale ked ich zbadal, vravel ze su to prekrasne bomby ;) citujem ;)) tak hned ked mi vyberu stehy a nebudem ich mat take pozabalovane, prelepene a co ja viem co, poslem foto, aj foto pred??ci len po?

sjuzik

Petra 2 a ake si si dala?a de ti robili?
ja som sa citila ako keby som mala na hrudi bombu , citila som sa tak ze mi tam daco vybuchne

zuzika6

Ahoj guniatko,ako som už pisala,s Dr. som bola spokojna už na konzultacii,v deň operacie a deň po ani nehovoriac-fakt super.Bola som len u neho,sam sa mi ozval na mail a naozaj nelutujem. Beriem antibiotika a cez vikend som zjedla tri Ibalginy.Dnes mi vyberali dreny,tak to trochu zabolelo,ale už je fajn.S tym,čo som zatial videla,som spokojna.A myslim,že to bude len lepšie a lepšie.A Montrela dakujem!

micuška

Inka69 straaaaaaaaaaasne ti budem drzat palceky, nech ti to dobre dopadne a nech mas co najmensie bolesti. Potom daj vediet, co a ako.
Ides k tomu Fabrymu? Aky impl.ti da?
Som zvedava, lebo ja pojdem coskoro po Tebe.
Ahojcek a maj sa BEZBOLESTNE xi,xi.
Pa

inka69

uprimne, ani sa nejako nebojim, dufam len ze sa zobudim...:) z bolesti nemam strach, viem , ze patri k takymto zakrokom, takze je to ok..skor bude pre mna trest, ze budem mat obmedzene aktivity, lebo ja mam "vrtulu vzadku":)) deti su uz bez problemov 18 a 13:)