Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

pegy najprv som sa zľakla, a teraz by som v pohode brala väčšie, a to je to iba 20 dní. Čo je zaujímavé, do obvodu mám teraz cez prsia iba o 4 cm viac :-o. Ale vyzerajú úplne inak, to prázdno nad bradavkami je chvalabohu v titi.

Petra2

sjuzik
mám 450ml pod sval, už je to 20 dní a ešte stále to pobolieva. Ale je to stále lepšie. NAjprv som sa aj zľakla, že ich mám veľké, ale pomaly si zvykám a už by som priljala aj 500, ako mi navrhovala doktorka. Predtým som mala malé 85B a asi teraz budú 85C.

Livaa

montrela
hehehe chlap je chlap,najprv ze nieeee,nacoooo ved su ok a ked uz ich mas tak je hotovy :DDD jasne ze aj pred,aby bolo vidiet zmenu,no ked moje nic uvidic co som mala(nic som nemala :D) tak odpadnes. Vysledok 2r kojenia :-) mozes poslat aj teraz pred aspon :-)