Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzik

pegy
mne sa uplne zmenili, sa mi nepacili ako vyzerali po 3tyz, boli tak nejako do boku..a teraz sa mi uplne zmenil tvar..
kebyze mam take prsia ako ty pred operaciou tak tiez si dam 500, ale ja som nemala nic..

Petra2

pegy najprv som sa zľakla, a teraz by som v pohode brala väčšie, a to je to iba 20 dní. Čo je zaujímavé, do obvodu mám teraz cez prsia iba o 4 cm viac :-o. Ale vyzerajú úplne inak, to prázdno nad bradavkami je chvalabohu v titi.

sjuzik

petra 2
mne navrhla tiez 450 a dala som si 400 a teraz by som si dala aj 500...
a si spokojna?ja som po mesiaci uz robila, a po troch dnoch uz ma to skoro nebolelo len ked som isla vyvencit psov alebo tak som citila nenormalnu zataz a bola som strasne rychlo unavena a zle sa mi dychalo ...inak mne sa tam ten pristup u dr.jez moc nepacil