Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

Teda baby, vy frcite! Neviem preco mne doma nejde otvorit tuto stranku. Vecne mi to vypisuje error. Tak sem pisem len z prace a tato diskusia je tu hlavne vecer. Co ma mrzi.
zuzika6
prosim ta nechce sa mi to tu hladat spat, lebo kazdu stranu mi to otvara 2-3 minuty a mozno si to ani nepisala....
Prosim ta, mozes mi povedat u koho si bola? Kolko ml. a ake implantaty a kde mas? Ake si mala prsia pred tym? A este: TEBE ROBILI MODELACIU OKOLO DVORCA ? alebo si ta s niekym pletiem?
Bola by som rada,keby si mi napisala, lebo mna caka taka operacia.
Dakujem.

Laura S

Chrustik 2

a odkial si? Ja mam za sebou 2 x zväcsenie, raz som bola v BA u Dr. Minarovjecha v Ruzinovskej nemocnici a teraz som bola na reoperacii v Kosiciach na Klinike Chirmed, mozem vrele doporucit

mariamaria

montrela to musis byt riadna kocka ked sa venujes bodyfitnessu a este k tomu si takka chuducka +vysoka.:)a k tomu tie cecane teraz...chcem sa ta opytat ,ja tiez chodim do posilky,chcela by som mat pekne vypracovane telo,aj sa stravujes nejako extra okrem cvicenia???a ak chcem mat cim skor peken vypracovane telo s akymi vahami mam cvicit???nemozes poradit nejaky cvicebny plan cca 3krat do tyzdna chodim do posilky.pri malej sa viackrat neda...dakujem...ale to iba ak budes mat cas...nechcem ta otravovat...

baby vsetkym ,ktore to idete podstupit teraz-zvacsenie-drzim palce...aj ja by som taaak chcela ,aby som uz mala po tom...ale este si pockam hadam par mesiacov :(

inka69

ahoj Micuska)
no zatra o takomto case uz asi budem pekne na nervy:) dava mi anatomicke 300 pod sval.hned ako budem schopna pisania ozvem sa:)