Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

Silvia, tak najprv musim ist na majstrovstva Slovenska, potom ak postupim Europy a potom az sveta ;) hahaha, ale to som uz niekde o 3 roky do predu ;) idem uz umyt zuby a spat. Prajem Vam tu vsetkym pekne sny. papik

silvia a

montrela
tak dufam ze plany vyjdu:o) drzim palce!! ja aerobik tanecny a posilnovanie nemozem tak aspon nieco chcem pre telo robit,konecne!A kam planujes ist na sutaz? Pojdeme ta podporit:o))

montrela

A dakujem Silvia za pochvalu. A Livaa ani mi to nespominaj,uz teraz ma svrbia a vsetko fuj ble. ja sa bojim jaziev velmi, aby som nemala skarede, ale doktor ma utesoval, ze aj keby tak ze vyrezeme ked uz bude koza volnejsia a zasije nanovo, hey na tych fotkach nevidno dobre, ale mam riadne bomby ;)) vsak poslem vela fotiek hned ako to bude mat zmysel.a teraz ma nevyrusovat chcem popozeraz cickane cickate ;)) hihi ale nieee zartujem

montrela

Nie nie, bodystyling je aerobne cvicenie ako si napisala sama a bodyfitness nie je pomenovanie cvicenia, ale skor kategorie, v ktorej sa sutazi. Ja som drela len v posilke, a musela som aj steper a bicykel, ale mna tieto aerobne kardio cviky nebavia, v cinkach som nasla vasen, cim skor sa uzdravim tym skor zacnem cvicit a na jesen pojdem na sutaz a planujem byt prva ;DDD, ale to je este hudba buducnosti

Livaa

montrela
no som zvedava ked Ti daju dole prevezy,hnusne,lepkave co pod nimi telo strasne svrbi,bleeee.... ze ake budes mat cecky,budu fajne,kedze si mala cecky a do toho 410 ml,wooow :-)

silvia a

montrela
to zalezi od dr co preferuje,mna chcel asi potrapit:o) bud rada ze ho nemas,strasne tlacil!!! ani dychat som nemohla.chcem sa ta opytat body fitnes je toiste ako body staling?chcem zacat cvicit body staling alebo aerobne posilovanie neviem ci to je to iste.