Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alex88

silvia a
Ja viem ze ich je dost, ale u mna dost zavazi aj celkovy pristup,predsa len som trosku iny pripad ako vy ostatne a nie vsetci doktori reaguju rovnako.

montrela

pocujte baby, tu to ale fici, prispevok z poobedia som si nasla o 3 strany do zadu ;) to je super.
Ni Livaa, poslala som ti foto pred, aj po, ale to po je len take zatial aka som polepena, poslem krajsie, neboj.
A vravite, ze sa prsia este budu menit??Ja ich nemam nejak vysoko len dost do stran a to sa mi nepaci...no snad sa to zmeni.

alex88

silvia a
Ved uvidime co povie doktorka,uz sa tesim na tu konzultaciu ale mam aj trosku respekt z toho prveho kontaktu.Zatial sme komunikovali iba cez mail.

montrela

pocujte baby, tu to ale fici, prispevok z poobedia som si nasla o 3 strany do zadu ;) to je super.
Ni Livaa, poslala som ti foto pred, aj po, ale to po je len take zatial aka som polepena, poslem krajsie, neboj.
A vravite, ze sa prsia este budu menit??Ja ich nemam nejak vysoko len dost do stran a to sa mi nepaci...no snad sa to zmeni.

silvia a

alex88
no koza sa natiahne ale skor by som povedala ze zalezi ci ti to napcha pod sval,ja mam 350ml a dr povedal ze to tam ledva napchal,musel mi narezat sval aby to pekne vyzeralo

alex88

silvia a
No vravela mi ze zalezi od velkosti hrudniku a ze k mojmu by taka velkost bola ok, ale uvidim.Zalezi asi aj od toho ako sa dokaze koza natiahnut.