Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liza

Laura S
Ja som po operacii 3 mesiace,mam 325,okruhle...su pekne,ale zdaju sa mi male.Bala som sa ist do vacsich,ale teraz vidim,ze som si mohla dat aspon 400.

Laura S

mariamaria

nemyslím si ze je nejaka naj znacka implantatov. Moje prve implantaty boli značka Mentor a stáli ma cca 50tisíc, sú to najdrahšie implantáty na trhu ale pokojne sa im kvalitou vyrovná aj eurosilikon, ale je o cca 10tisíc lacnejší. Povedala by som, že je to o značke, tá určuje cenu implantátov a o tom, ako dlho je výrobca na trhu...Nedá sa povedať, ktoré implantáty sú najlepšie, ale najpoužívanejšie sú Mentory a Eurosilikóny a potom aj Meghan.

micuška

zuzika6 velmin pekne dakujem.
Aj ja mam mat anatom eurosilikon pod sval 300ml a tiez mi ma upravovat dvorce, nie kvoli velkosti dvorca, ale aby mi prsia trochu zdvihol.
Vyplnili ti tie anatomy vrsok? Cim ti prelepil jazvy a ako dlho si ich budes musiet lepit?
D.
Ahojcek.

mariamaria

baby vo vacsine tu pisete ze mate eurosilikony .su to najlepsie implantaty v dnesnej dobe???

Livaa kolko stoji prosim ta botox medzi obocie???dakujem

Livaa

Laura s
ahoj moja,no vidis nemusis len na omlazeni chodit aj na sk sa da pokecat:-)foto dam,ale az ked vecer,teraz som v praci a po praci nemam cas....inak tu cestu do Ke Ti nezavidim,poriadna makacka a to ides len na otocku,ale presne ako hovoris stalo to za to,ja idem na kontrolu 31,tak som zvedava co mi povie....a potrebujem botox medzi obocie,uz som sa s nim o tom bavila :-) furt nieco chceme zlepsovat :DD

Laura S

Liza

ja som isla na reoperaciu po 2,5 roku, najskor som mala anatomy 305ml, ale urobilo mi to iba slabe dvojky, preto som isla na reoperaciu a teraz mam anatomy 600ml. Som dost vysoka, preto som potrebovala vacsie implantaty. Som po reoperacii iba 1 mesiac. Aku velkost mas ty? Si spokojna?

zuzika6

a aby som nezabudla,tak som sa rozpravala s kamoškou,čo si davala robiť prsia pred materstvom.teraz ma 4 ročneho syna,kt. kojila a je spokojna!k žiadnej zmane nedošlo!!!!!!!!!!!

zuzika6

ahoj micuška,operoval ma dr.Trška,mam 325ml,anatomy,pod svalom.mala som len ovisnute košky-a to doslova.ano som to ja-mne urpavovali aj dvorce.a mam eurosilikony