Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

Nie, neviem aky stahovaci pas mas na mysli, to je podprda, taka ako lambada, nic ine nemam,,,mala by som mat??teraz som v pomykove. hey mne aj doktor vravel, ze mam pekne sumerne prsia, ze skoda mi dat, ale ja som chcela proste vacsie, a dalsia vec, zacala som sa venovat bodyfitness a o chvilu, by sa mi cicky aj tak stratili, a po muzskej hrudi nikto netuzi, to bol moj hlavny dovod,vsak ja som mala este vacsie prsia ako vidis pred a po 3 mesiacoch svicenia mi zisli z kosikov B-C na A-B, neviem ci treba som 174 cm vysoka, a vazim 58kg a obvod som mala 75 B

montrela

Nie, neviem aky stahovaci pas mas na mysli, to je podprda, taka ako lambada, nic ine nemam,,,mala by som mat??teraz som v pomykove. hey mne aj doktor vravel, ze mam pekne sumerne prsia, ze skoda mi dat, ale ja som chcela proste vacsie, a dalsia vec, zacala som sa venovat bodyfitness a o chvilu, by sa mi cicky aj tak stratili, a po muzskej hrudi nikto netuzi, to bol moj hlavny dovod,vsak ja som mala este vacsie prsia ako vidis pred a po 3 mesiacoch svicenia mi zisli z kosikov B-C na A-B

Livaa

montrela
mas foto na rajce ,zatial aspon nieco :-) ale tvoje cecky pred su nahodou pekneee :DDD to sa neda porovnat so mnooou :DDD

silvia a

montrela
aj mne utekali pod pazuchy a zavadzali ale casom sa usadili a su ok:o) neboj to chce cas:o) mas aj ten super stahovaci pas??blaaa stasne nieco

silvia a

alex88
podla mna to je to skoro to iste,tiez sme tam bohvie co nemali:o)) je to nezvicajne to je pravda ale dr to musia brat profesionalne,no nie?Neboj vsetko bude ok!!! len sa drz!!!

montrela

kuk este raz Livaa ;) musi to tam byt.a napis co si myslis. lebo si prvy clovek co ich vidi, lekarov a sestricky a frajera neratam ;)