Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paloma

LAURA S, a koľko ťa vyšla operácia keď máš také veľké silikóny? ty sama si chcela také alebo ti navrhol doktor?

zuzika6

micuška,zatial je to ešte dosť opuchnute,takže neviem do akej miery to zhora tak ostane.dvorce mam oblepene ako slniečko,ale všetko to mam ešte prekryte gazami.a ako dlho to budem prelepovať,fakt neviem.

montrela

Mariamaria, ja som presne tvoja postava, vyska, vaha deto, aj presne som mala 75B pred operaciou. Mam 410ml, okruhle, pod sval, vysoky profil a su to..no ja neviem, ale asi aj 4rky ;)ako dost tam toho mam, ale paci sa mi to ;) teraz som sa merala, mam 95cm cez hrudnik, mala som 86cm, ale zas ja som necely tyzden po, este su opuchnute.

mariamaria

dakujem za odpovede...ved este mi ostava na rozmyslenie niekolko mesiacov ...idem k Dr.Cervenovi..dufam,ze neolutujem..potom sa vam pochvalim hihi

mariamaria

Liza a aku mas vysku a vahu ty???ja mam 175cm a 56kg...a chcem aspon 3-3,5 prsia po operacii teraz nosim podprdu 75B ale to su slabeee 2jky ...kolko ml si mam baby dat aby boli pekne 3-3,5???

Livaa

mariamaria
povies doktorovi svoju predstavu co by si chcela a on Ti navrhne ze kolko,zavisi to aj od tvojich povodnych ceciek a aj kolko sa Ti vojde ml.....

mariamaria

Liza a aku mas vysku a vahu ty???ja mam 175cm a 56kg...a chcem aspon 3-3,5 prsia po operacii teraz nosim podprdu 75B ale to su slabeee 2jky ...kolko ml si mam baby dat aby boli pekne 3-3,5???

mariamaria

Laura S a to mas aku velkost terza????ked mas 600ml???to musia byt riadne supy:-)

Livaa dakujeeem :)

Laura S dakujem za vysvetlenie,inac Dr.sam urci ake su najlepsie pre konkretny typ prs zeny???alebo sa sama musi zena rozhodnut aky chce???dakuejm