Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

evina

ja som bola na reoperacii a musela som si vsetko zaplatit v plnej vyske. Oni nemaju dovod ti to preplatit, je to tvoje rozhodnutie..

Laura S

mariamaria

ty sama povies doktorovi, aku mas predstavu, ako by mali tvoje prsia vyzerat... Vsetko zavisi aj od toho, aky tvar maju tvoje povodne prsia. Doktor sa snazi splnit tvoju predstavu. Nemusis sa bat, on ti vsetko vysvetli a TY rozhodnes!
Tych 600ml mi urobilo velkost 80D :o)
Mam fakt problem, kupit si podprsenku
:o(

Laura S

Paloma

mna vysla operacia 70 tisic, mam anatomy 600ml a ja sama som si ich vybrala. Doktor s tym najskor velmi nesuhlasil, ale potom som ho presvedcila, kedze som dost vysoka.

janka

Zuzika6 mozes mi prosim ta povedat trosku viac ohladom opravy dvorcov? Mna caka operacia v Marci a velmi rada by som si dala zmensit dvorce, no bolim sa jaziev - je tam mozno jazva len okolo dvorca alebo to vzdy robia v tom kotvovom smere teda jazva aj od dvorca dolu? Este som nemala konzultaciu ale mam prednostne zarezervovany trmin, no moj chirurg nejak neodpoveda na maily..hruza! budem vdacna akejkolvek info. dakujem

Livaa

Laura S ma zalozene foto na rajce :-) woooooow,som zvedava ake budu ked sa usadia:-)
konecne som sa k tomu dostala,som rozlietana na vsetky strany a nestiham :-)

evina

ahojte babenky,ked ste niektora sla na reoperaciu platili ste nieco?alebo je to zadarmo.dr.mi urobil 350 a su pre mana male,mam ich pod zlazou a zdaju sa ako keby boli ovisnute.dakujem papa

montrela

Mariamaria, daj mail, poslem ti rada foto. Este ma to boli a zajtra to bude tyzden co som po a este stale neviem sama vstat ani si lahnut do postele, som z toho nestastna ;(
A vysoky profil neznamena, ze ich mas vysoko ulozene. Neviem ako by som to vysvetlila, ale poviem ti to ako laik: ak mas 400ml stredny profil a 400ml vysoky, ten vysoky je kratsi do sirky, ale hrubsi do vysky. To zalezi na tom, ci chces prirodzenejsie, alebo aby ti viac stali do predu, ja som chcela vyraznejsie, neslo mi az tak o prirodzenost, ale o dobry look vo vystrihu a v plavkach a tak. Ale ja som mlada pochaba ;) myslim, ze starsie su rozumnejsie a vidia to inak, chcu mat prsia co najprirodzenejsie. Ja som doniesla fotku Evy Cifrovej a bolo jasne ;) Ale ona ma 300ml :)