Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

dakujem Montrela ,ak sa ti da tak mi prosim ta posli aj pred a aj po fotky ...dakujem zo srdca pandarosewhite@yahoo.com

inac mne sa tiez pacia prsia Evy Cifrovej haha...a nei je to citit viac ten vysoky profil...mylsim silikon???dakujem

ermii

babyyyy, je možné dať si urobiť kompletné predoperačné vyšetrenia pred augmentáciou do 24hodin??????????? aj s kvrvým obrazom, proste komplet!!!! odpíšte mi prosím!!!

Pegy

Sjuzik a opravit sa nedaju?Mna moje nejak netankuju lebo su schovane ale v tvojom pripade by ma to asi tiez stvalo.Ktovie ake budu ked vyblednu.Laura S ake si mala jazvy po prvom zakroku tak po roku?

Laura S

Liza

po druhej operacii som sa citila ovela lepsie ako po prvej, aj bolesti boli o dost mensie...Akurat som citila väcsiu vahu na hrudi :o)

zuzika6

janka,čo nemôžeš spavať? :-)
mam to robene len okolo dvorca,žiadna kotva! šiju to vnutornym stehom,ktory sa ti sam vstrebe.a zvonku len na par miestach,dr. mi povedal na 3-4 par stehmi.ked som si to videla bolo to dookola prelepene malymi pasikmi.v pondelok by mi mali vybrať stehy,tak dam vedieť viac...