Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Ahojte dievcata, mna to caka o mesiac. 300, pod sval, vysoky profil. Vsimla som si, ze vacsinou tu pisete, ze uz mate deti. Je tu aj taka, ktora s nimi uz kojila? A este mi poradte, doktor povedal, ze by nemal byt zakrok pred menstruaciou. Viete povedat, ake rizika by nastali? Mali ste vsetky po menstruacii? Mne sa ma totiz dostavit 2 dni po operke. Nechcem kvoli tomu vysadit tabletky. Dakujem vam za odpoved. Potom prispejem fotkami! Aj sa tesim, aj mam strach. Neviem totiz spavat na chrbte. Uz teraz trenujem, ale marne!

montrela

Caute baby, to je neuveritelne ako to tu fici;) je super, ze nieco take existuje, vsak??Ja som 9 dni po a uz konecne citim ulavu, zuzika6 ja som ti uz raz pisala, ze sklanam hlboku poklonu aka si silna, ja som sa az DNES prvy krat sama postavila z postele!!!Ale ja som Vam nepisala, mne robili aj plastiku brucha naraz s cicinkami, tak mozno za to som menej schopna,kedze ma boli aj brucho. Som mala skaredu hnusnu 11cm hrubu jazvu cez stred brucha a mi odstranuju uz 2 roky, stale kusok mi vyrezali a teraz vyuzili ze som v narkoze s cicinkami tak mi urobili aj to brucho. O 6 tyzdnov idem na uplne poslednu operaciu brucha, to uz budem mat prsia hadam uplne fayn. Tesim sa na toto leto, bude to moje prve leto bez jazvy a este s peknymi ceckami, hihi.

zuzika6

ermii ja som vnutornu nervozitu mala a to teda riadnu,ale nie zo samotnej operacie,ale z toho,že som do poslednej chvile nevedela či ma vôbec budu robiť.lebo anesteziolog mi odporučil odklad,tak som z toho bola mimo,žaludok sa mi triasol až kym mi nepovedali na klinike,že ideme na to. potom to zo mňa uplne opadlo...

Livaa

ermii
ja vobec nie nakolko som nevedela ze do coho idem,iba z pocutia a to je rozdiel ked to nemas vyskusane, a sukromne zariadenie bolo utulne a dobre som sa tam citila na konzultaciach,takze mi to nepripadalo ako nemocnica,ktoru ja nemusim.....

ermii

ved ja sa teším, ale zároven mám taký strach z neznámeho...aj vy ste to mali? aj vy ste mali takú vnútornú nervozitu?

Livaa

ermii
neboooj,tes sa ze konecne budes mat cecky po akych tuzis,budem drzat palceky, a hlavne aby si bola spokojna :-)

ermii

baby, dakujem vám, ja už som nervozna, ešte že mame na víkend bohatý program,že mi to rýchlejšie ubehne, ale aj tak stále na to myslím...
ZUZIKA, neuveritelné ako to zvládaš!!!! super!

mariamaria

ermi aj ja drzim palce nech to co najlepsie dopadne a nech sa vytesujes z novych krajsich prs :) ...juj uz nech je aspon jul...aj ja chcem pekne cecusky...

zuzika6

no ved to!
posledne dve noci to konečne bolo ono!
spala som ak mimino.kym som mala dreny,nič moc,ale potom sa to už len lepšilo.ja spavam na boku,tak to je fajn,ešte niekedy pri prevalovani zaboli a hlavne rano,kym sa zmeni poloha a potom to už ide...
Malu som prave vystrojila,tak si idem na hodinku lahnuť...
Zatial sa tu majte!

Livaa

zuzika6
no super ze to tak zvladas,len sa velmi nenamahaj aby sa to pekne zrastlo,aby sa ti implos nepohol,zbytocne problemy....a spi sa Ti dobre,neboli ta chrbat?