Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

no tak to maš super!ten tyždeň ti pomôže riadne.ja som prišla domov na vikend,ked bol tiež plny dom a deti som vpodstate ani nevidela-ešte mam 5r. syna.ale teraz sa to už da...Mala mi prave vstala a už tu pobehuje pri mna a šteboce.ešte jej dam papať a zavolam mamine nech si pre ňu pride,aby som si mohla chvilku vydychnuť,kym pôjdem pre syna...tak držim palce!!!

ermii

zuzika, ja idem v pondelok...muž si berie na týžden dovolenku, resp. bude mi pomáhať suseda, na ktorú je malý uplne zvyknutý, a chodí k nim rád...tak snád to zvládneme...:-)))

zuzika6

ermii,po op. som osem dni.Malu mi muž rano prebali a oblečie.Chodila za mno segra aj ona je doma na MD.ale dva dni do zadu som s ňou doobeda sama,a potom si ju chodi brať moja mamina,teda ked sa jej da...ale ako vravim,zvladam to dobre,čo ma desi,akurat ten bordel čo po nej ostava...a ty si na tom ako?

zuzika6

ahoj Liva,bolesti celkom v pohode,až sa tomu sama čudujem.som viacmenej samostatna-mam doma 1,5ročnu dceru a na podiv to aj s ňou zvladam perfektne,prave som ju šupla do postielky.cecky som si videla vlastne hned deň po,ked mi dr. robil preväz,ale aj včera ked som si menila gazu na tych ranach po drenoch.pomahal mi manžel a bol z toho mimo-sa mu to pačilo.s tymi fotkmi to bude trochu trvať.dr.čo ma operoval posobi v BA,ale ja som bola na op. v PD,no a on sem zase pride až 15.2.ale ved v pondelok idem na dalšiu kontrolu a ak ma konečne zbavie tych leukoplastou,pofotim niečo aj doma a pošlem...

zuzika6

ermii,s tym kašlom sa fakt netrap.ja som tiež kašlala pred operaciou,semtam aj niečo vykašlala.zaujimave pre mňa bolo,že po prebudeni z narkozy a deň po,po kašli ani stopy.potom sa mi to zase vratilo,ale da sa!horšie pre mňa je,ked si kychnem-to ma pichne až.... tak prajem vela šťastia!!!

Livaa

ermii
pri narkoze Ti zavedu normalne trubicu,to musia, kebyze nieco sa stane aby boli pripraveny....ja som po narkoze ked som sa prebrala zvracala,ale hrdlo a ani kasel som nemala a to som tiez fajciarka.....

ermii

díky baby, lebo ja som si myslela že budem normálne "zaintubovaná" ako pri operácii - aj pri cisárskom som bola... alenka, a ty si mala iba kašel, alebo aj sopel?

Petra2

ermii, hrdlo bolí, keď sa zavádza do krku trubica. to sa myslím robí iba pri hlbokých narkózach, keď za teba pri operácii dýchajú stroje. toto je "ľahšia" operácia, takže nemusíš tah hlboko spať a aj v narkóze dýchaš sama. aspoň tak mi to vysvetľovala kamarátka.