Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Monty, dik za podporu, asi uz vymyslam.. Len som zvedava, kto sa bude o mna starat.. To je fakt take narocne, ze sa nedokazete same posadit? Ja budem odkazana sama na seba. Mozno obcas dobehne segra, ale ta ma maleho syna, takze to bude zaujimave. Najradsej by som sla uz na treti den do prace.

karla

Dakujem Montrela za rychlu odpoved. Ved ja som to povedala, a so sestrickou sme sa dohodli, ze vysadim, aby mi neprisli dva dni po. Ale mam kamosku, ktora menzes dostala v ten vecer, ci den po. A vravela, ze to bolo v pohode. Nemusela vysadit, tak som z toho jelen? A ty si ake mala predtym svoje prsia? Ked si si mohla dat 410 ml? Vazne uvazujem, ze to este zmenim na 325. Myslis, ze sa to da? Ked objednavku som uz poslala a doktor ma cely mesiac dovolenku. Ja fakt nechcem byt sklamana po odpuchnuti. Aj jedna baba tu pisala, ze ked doktor povie nieco, moze sa pridat 25ml. Ono je to v podstate maly rozdiel. Merala som to vodou v sacku.. hi-hi

montrela

dakujem mariamaria,si zlatunka, email som ti uz poslala, ked mi bude este o kusok lepsie, rada ti napisem, aj nejaky treningovy program aj s jedlom ak chces.

montrela

Tak ja nie som doktor vies, to asi zalezi na nom, ake rizika su podla neho pripustne, ja som mala 75 B, take akurat ako vravel priatel ;) ale chcela som veelke, uz odpuchuju a nie su az take velke ;) Neviem kde si robis, ale ja som bola v KE v CHirmede a objednali v piatok a v pondelok uz mali a v stredu operovali, takze tak,ked zadal objednavku pred mesiacom tak urcite uz ich ma, ale nemaj slzy pre 25ml, to uz mas jedno ci mas 300 alebo 325ml, vazne. A si stihlunka, podla mna to bude oki. Vsak ber ze ich budes nosit v podprde, ktora prsiam tiez pridava na velkosti a uvidis ake bomby nakoniec budes mat ;)

dada31

Ahoj ermii
Hrdlo skriabalo aj mna a to som prestala fajcit pred 5 mesiacmi a dokonca som namohla ani raspravat asi tak 6 hod....skriabalo ma preto lebo kad ma uspali tak ma intubovali... to ti zavedu hadicku do pluc ktura bude za teba dýchať ....nic to neni ...robili ti to aj pri cisarskom ale ty o tom nevies.....zober si nejake tuhe cukríky

karla

Dakujem Montrela za rychlu odpoved. Ved ja som to povedala, a so sestrickou sme sa dohodli, ze vysadim, aby mi neprisli dva dni po. Ale mam kamosku, ktora menzes dostala v ten vecer, ci den po. A vravela, ze to bolo v pohode. Nemusela vysadit, tak som z toho jelen? A ty si ake mala predtym svoje prsia? Ked si si mohla dat 410 ml? Vazne uvazujem, ze to este zmenim na 325. Myslis, ze sa to da? Ked objednavku som uz poslala a doktor ma cely mesiac dovolenku. Ja fakt nechcem byt sklamana po odpuchnuti. Aj jedna baba tu pisala, ze ked doktor povie nieco, moze sa pridat 25ml. Ono je to v podstate maly rozdiel. Merala som to vodou v sacku.. hi-hi

mariamaria

montreeelaaa jej tak ty chuda trpis o to brusko viac.drzim palce aby si bola coskoro fit!!!ked budes mat cas posli prosim ta foto...a samozrejme silu...uz som pisala adresu ale asi si nepozerala dozadu stranky pandarosewhite@yahoo.com dakujem

montrela

Ahoj Karla, ja som 174cm a 58kg a mam 410ml, doktor zacal s 300ml a zjednali sme na tych 410:), ty si stihlunka, myslim, ze 300ml ti bude dost a este ked mas aj svoje nejake, tak budu vacsie ako 300ml lebo si prirataj svoje:) A nemusis byt presne po menzese, hlavne, aby si nebola tesne pred, alebo nebodaj prave nemala, tam ide o zrazanlivost krvi.Ja som v den operacie mala este menzes, ale uz len posledne dni, take spinenie, to vraj uz nie je problem, hlavne su prve dni pred a prvych 2-3dni menzesu,vtedy sa neoperuje, vies musia vylucit vsetky rizika, ktore by mohli sposobit komplikacie. A myslim, ze ked ti menzes vychadza na 2 dni po, tak to nie je asi velmi dobre, vsak preco si doktorovi o tom nepovedala???Mna sa hned pytal a podla toho sme planovali. A s tou antikoncepciou, mne doktor dokonca odporucil vysadit tabletky, respektive nenasadit novu periodu, nebolo to prioritne, ale posluchla som ho, ide o upchavanie ciev, vylucit trombozu a tieto zalezitosti.

karla

Viete coho sa obavam? Asi ako kazda, ze ked odpuchnu, budu male. Teraz nosim 75B, ale su to slabe dvojky, ale doktor povedal, ze mam velmi pekny tvar a ze naco chcem plastiku. Vzdy som chcela mat velke kozy! Mam 172 a 52 kg. Zda sa byt dost, ale ja mam tazke kosti, takze som dost tenka. Myslite, ze 300 budu dost? Ja by som pristala aj na viac, ale sestricka povedala, ze na 1. operku sa neodporuca viacko 350. Tak potom nechapem, ked tu pisete o 400. Asi mate potom ine postavy. Dakujem za reakciu... :)