Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

LIVAA...
citim sa super, momentalne mam len pocit hrozne naliatych prs, kocky ktore kojili ten pocit poznaju, mam pocit, ze mi prasknu:) nic ma ale neboli:)))))))

inka69

ahojky LIVAA:))) operovali ma v stredu o jedenastej o tretej som bola uz doma. bolo to dost nanic ked mi prestali ucinovat vsetky oblbovaky a dnesnu noc ma priserne bolel chrbat, ale dnes ako mi vybrali dreny sa mi velmi ulavilo:)))

inka69

ahojky LIVAA a Pegy,
takze hlasim sa do klubu:)v stredu ma operovali, dnes mi vberali dreny, takze uz oddychujem v podprde:)

Livaa

Pegy
Vsetko je ok,akurat je tam 1cm rozdiel,ze jeden je vyssie. Ze ak s tym mam problem a vadi mi to,tak mi to spravia. Ale nieje to az tak hrozne ,mne to nevadi a nemienim sa zase rezat a prezivat tu narkozu. je to prirodze u vacsiny zien,ze povodne prsia mame kazda ine. Dik za opytanie :-)

zuzika6

ahoj montrela,je jasne,že ta plastika brucha ti pri zotavovani moc nepomaha. ale myslim,že pri tom všetkom si na tom dobre.ved byť dorezana na troch miestach,to musi byť makačka...a ked už budeš rozdavať rady,aj mne by sa jedna zišla-teraz by to chcelo ploche bruško k tym prsiam,čo som ja nikdy nemala,ale pustila by som sa do boja,len potrebujem radu ako na to...

Pegy

Karla ja som antikoncepciu nemusela vysadit.Ten menzes asi nebude bohvieco po zakroku, budes trochu nemotorna aj s tym sprchovanim to nie je bohvieco a este ked budes mat aj toto ale hadam to nejak zvladnes .Drzim palce.