Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka

Laura S
Implantáty mám už piaty rok. Moja výška je 168, váha 59 kg. Tak dúfam, že nebude problém. Ešte nemám dohodnutú konzultáciu, tam sa uvidí. Možno pôjdem aj do menšej veľkosti. Uvidím ako sa k tomu vyjadrí dr. Ale menšiu ako 550 ml. asi nie. Ako píšeš, že impl. veľk. 600 ml. je aj cítiť na váhe. Podľa mňa je to len prechodný pocit. Možno je to tým, že predtým si mala 305 ml. a teraz máš o 300 ml. viac. Je to asi týmto. Ale časom to určite prejde. Môj názor. Niektoré píšete, že veľk. 600 ml. sú už neprirodzene veľké. Na internete som si prešla pár fotiek. U niektorých boli neprirodzene veľké. A nepáčili sa mi. Ale ich pôvodná veľkosť bola asi tak medzi 2-3. Veľa závisí aj od pôvodnej veľkosti.

Aleena

ermii
Já jsem po prvním zvětšení zhubnula asi 2-3kg.To bohuželv prsou i ve žláze možná tomu pomohlo léto a sluníčko, práce na zahradě...Ve spodní části impl.vůbec nepřirostl a měl tam tím pádem velkou vůli a pak se už nechytil.Trochu se sesunul, tím, že byl prvně jen pod žlázou a ohrnul se směrem dopředu.Na těch fotkách před reoperací je to vidět vleže jakou mi to udělalo hranu uprostřed prsa.Tak teď to šlo už pod sval, který by měl impl.podržet.Snad.

Pegy

Ermii mne vsetko napisala dr.na papier co potrebujem ale rentgen som nepotrebovala je to asi podla lekara aj tvojho veku.

ermii

ahoj alenka,
ako je možné že sa ti zosunul implantát? ty si mala pod žlazu? a tú reoperáciu si si zase musela celú hradiť v plnej výške? dakujem
no baby, ja som bola ráno na tých predoperačných, tak uvidíme či bude všetko ok. brali mi krv, moč, robili ekg, ale snímok plúc nie...musí byť aj snímok plúc????

Aleena

Ahoj zabrousila jsem na Vaše stránky, poslala svoje foto na Vaše rajče a vše prohlídla.Jsou to velké změny, ale přijde mi že u Vás se dávají v průměru větší impl.než v česku.Já jsem byla na 1.zvětšení r.2007 leden na 310ml, ale po půl roce se mi shrnul impl. a tak musela následovat reoperace, když kůže byla povolená a žláza dost vytažená.Tak teď mám dáno(23.1.2008)435ml Polytech.Fotky máte díky Livay na Vašem rajčeti.Tak přeji moc kozatých holek a hlavně dobré uzdravování.Alena(z omlazení)

Laura S

zina777
zuzka16

na prvom zvacseni som bola tiez v Ruzinovskej nemocnici v BA, ale operoval ma primar Minarovjech. Bola som s jeho pracou spokojna ( az na to, ze mohli byt vacsie ), ale bol velmi drahy, operacia ma stala rovnych 100tisic.
Preto na druhu operaciu som isla na sukromnu kliniku do Kosic a tam ma to vyslo 70tisic a pristup a starostlivost bola 1000 krat lepsia ako v Ruzinove.
Za kolko ti urobil prsia Fedeles? Mas anatomy alebo okruhle impl.?

Laura S

olap

ja viem, 600ml je vela, je to nestandard, ale ja som vysoka a pri mojej vyske mensie implantaty vyzerali male. Ja som vzdy tuzila po vacsich prsiach, proste sa mi to paci. A keby si videla moju celu postavu, tak 600ml je ku mne tak akurat. Aj doktor mi to povedal. Dam ti otazku, keby som nemala implantaty, ale prirodzene velke prsia, tiez by si mala taky nazor, ze vyzeraju neprirodzene?