Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Aleena

ermii
myslim tim jak mi bylo "zle" tak jako od chřipky od narkozy fakt vůbec.Ani loni ani letos!!!Byla jsem po probuzení v dobré náladě a v klidu.Myslím, že jsou teď i lepší narkozy než dřív.Tak na pondělí moc držím palce!

Aleena

ermii
můžu napsat že jsem šla teď na zvětšení s rýmou a kašlem.Jen jsem sípala a úplně jsem ztratila hlas.2 dny předem mi doktorka nasadila antibiotika.Anestezioložka říkala, že pokud bych byla v nemocnici tak mě neveme(byla jsem na soukromé klinice)A tak jsem čekala z hrůzou jak se proberu z narkozy.Před asi 15-ti lety jsem jí měla na kýlu a děsně jsem zvracela.Navíc spousty lidí tvrdí, že se uvolní hleny a proto se zvrací.A mě nic NEBYLO!Prostě pohoda, bolesti jo, ale žádný kašel ani mi nebylo špatně!A to ještě na sále jsem nemohla ani odkašlat, už jsem se viděla jak se zadusím..Tak se neboj, když byla krev v pořádku!Mě bylo fakt zle a jsem tady!Pravda je to že jsem 9dní po a ještě chraptim a beru antibiotika.

ermii

ahojte baby, takže v pondelok idem!!!
chcem sa spýtať, ako ste sa prebrali z narkozy, nedráždilo vás na kašel?? neškrábalo vás hrdlo, lebo ja si pamatám, že po cisárskom čo som mala v narkoze, som mala podráždené hrdlo a chcelo sa mi kašlať, ale to bolo utrpenie, lebo sa pri tom svaly napínajú... a ja sem tam aj teraz odkašlem, ale to je asi fajčiarsky kašel, ved kedy som bola chorá, tak to by mi asi zistili z krvy, nie???? a ja som mala výsledky bez najmenšej chybičky - aspon tak mi povedala doktorka... odpíšte mi prosím

micška

Inka69
Stale na teba myslim.
Ako si dopadla? Mozem gratulovat?
Prosim napis podrobnosti, som strasne nedockava.
Co najmenej bolesti ti prajem.

janka

Pegy
Moja váha je kolísavá. Niekedy 60kg, inokedy 59-58kg. Ak môžeš, tak mi prosím ťa pošli tvoje foto na mail: janickanagyova@azet.sk. Napíš tvoj mail a pošlem ti moje foto. Ďakujem.

Pegy

Janka ja mam 500ml 168cm 63kg-urcite by som zniesla na moju postavu aj vecsie ale ty si asi stihlejsia tak aby si to neprehnala aby fakt neboli neprirodzene.Mam sice gulate ale vizeraju ako anatimicke.