Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

modroocka66
ze implantat sa krci a ze je to normalne,s tym nic nezmoze....ked nieco ohnes tak sa to zkrci a niekomu to je vidiet a niekomu nie...

inka69

LIVAA,
uz som si ich videla, su naliate ale po tom co som mala je to super, treba len aby odpuchli:) odfotila som sa aj dnes, budem zbierat fotky a potom ti poslem na email:)

inka69

LIVAA...
ja som sa velmi dobre citila po narkoze, nic ma nebolelo, vyslovene som vyuzila cas, ked mi bolo dobre a prchala som domov. asi pol hodinku o tom ako som prisla domov mi zacali bolesti a tie ti opisovat nemusim..:) cely zvysok dna som prespala a jedla ibalgin...

Livaa

inka69
no tak to ja si neviem predstavit ze by som mala ist domov po operacii,ja som bola mimo z tej narkozy,a navyse tie bolesti ani sa pohnut......no a s chrbtom to poznam je to hnusne,furt len spat na chrbte,aj mna bolel,musela som v noci vstat a poprechadzat sa....ja som nebrala nic od bolesti....

inka69

LIVAA...
inak hned po operacii som zavcala jest wobenzyn, 3xdenne po 10 tabletiek, odporucilo mi to viacero znamych, zevraj to pouzivaju aj sportovci po urazoch na lepsie hojenie. dnes od obeda som si uz ani nemusla dat nic od bolesti:)))