Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

tana_2
spevnit myslíš nadvihnúť? to je rekonštrukcia (mamaplastika) a robí sa rezom okolo bradavky, alebo tzv. kotvovým rezom, teda okolo bradavky a od bradavky dolu pod záhyb. To sa robí, ak máš bradavku nižšie ako prsný záhyb. Ale ostanú ti viditeľné jazvy. Alebo máš spľasnúté, alebo len trochu visiace prsia a potom je najlepšie vyplniť to implantátmi - ak máš teraz rôznu veľkosť, dajú ti každý implantát iný. A tie prsia od seba sa dajú vylepšiť iba čiastočne, širším/väčším implantátom. Ale najvyšší bod implantátu musí byť vždy pod bradavkou, s tým sa nedá nič robiť. Výsledok teda záleží aj od pôvodného tvaru pŕs.

cica1

ahojte ,
mam termin u dr.Fabry,po operacii sa ma ist po 3 hod.domov ,prosim je to niekto kto to zvladol ?,aku mate s tym skusenost ,da sa to?????
som vdacna za kadzu odpoved
cica

tana_2

ak si chcem dat spevnit prsia tak to mi tiez daju silikony alebo ako to vlastne prebieha?Ja mam 168cm a 63kg velkost 75D velmi by som chcela pekny dekolt a strasne sa mi paci ked v nom vidno ciarku ibaze ja mam jedno prso vecsie ako druhe a este k tomu ich mam velmi daleko takze ciarku mi ziadna podprsenka nespravi.

Livaa

zuzika6
je normalne ze jedno prso sa hoji lepsie ako druhe,ja osobne mam stym tiez skusenost a to trvalo myslim aj viac ako mesiac,az som sa zlakla,do pol roka sa vsetko zahoji tak ako maa,uplne :-)no a jasne davaj si pozor aspon prve tyzdne,radsej ako potom nejake trable

zuzika6

musim si na to davať pozor!vieš,ale ked pride pri teba a spravi tie nevinne očka...ale jasne,určite by som nechcela mať problemy.dufam,že sa to všetko zahoji ako ma.i ked teraz mam nad lavym prsom taky opuch a ked si po tom pobuchkam je to akoby dute.to je normalne?

Livaa

zuzika6
no aby si nedvihala malu prve tyzdne aj ked ti je dobre,ziadne namahanie prsnych svalov,implos sa musi dobre zrast inac sa ti moze posunut....