Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Inka69 no super to zvladas!!To vstavanie bolo aj u mna take komicke ako u Livy ale najhorsie boli tie navaly do prs ked som sa posadila, to spanie na chtbte ako v ,,truhle,,a ta hnusna podprda ma strasne tlacila

evina

ahojte baby,chcem sa opytat ci ste bola niektora na reoperacii.ci sa to plati.prsia mi robili v ruzinove,mam 350ml.su dost male ,chcela by som aspon 370-390ml.dr.ma presviecal ze su ok ale....dakujem ahojte

Livaa

inka69
super ze sa o teba tak stara a pomaha :-) moja ma 6r,takze este celkom tomu nerozumie,ale vie asi o co ide :-) sa tesim na tvoje fotecky :-) a tvoja ma kolko?

inka69

ahojky LIVAA:)))
ked si zobriem spatne, najorsi bol pre mna druhy den a druha noc. po operacii som najprv bola oblbnuta z narkozy potom z liekov na bolest. mne prve razy pomahala dcera sadnut tlacila mi chrbat:) nechcela som ju chudatko v noci budit ked som isla na vecko, aj tak sa snazila v kuse mi pomahat. kolko ma tvoja malinka?

Livaa

inka69
mne je smiesne ked si spomeniem na svoje vstavanie. Ja som sa zachytila rukamy o pokrcenu jednu nohu a hombykala sa az kym som sa neposadila,bolo to komicke najme pre moju dceru :DDD Vidim ze to vladas super,to je dobreee.

inka69

ahojky LIVAA:))
no to vstavanie z lahu uz zvladam super, nasla som si svoju techniku:)) znie to smiesne, ale lavou rukou si pridrzam prave prsnik a zaroven zo spodu aj lavy a zameriavam sa na brucho. vstavam cez neho ide o uz celkom super, aspon si zacinam spevnovat aj brucho:)))

inka69

ahoj CICA1
v stredu som bola ja u fabryho,takze som treti den uspesne po operacii. vobec sa nemusis bat:)) ja som isla na pol jedenastu, nieco po stvrt na dvanast ma zacali operovat, lebo o stvrt na dvanast som este pozerala na hodiny a o tristvrte na tri som bola doma. :)) vobec to nie je tragedia zobudit sa po narkoze, navyse ta nic neboli, lbo i ucinkuje este vsetko co do teba napichali:)) domov som cestu ZVLADLA BEZ PROBLEMOV A BEZ BOLESTI!:))