Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

LIVAA,
moja dcerka ma 13:)je to super pocit, ze je to stale lepsie a lepsie:))) dnes som prelenosila, mam pocit ze sa mi prsia hrozne nalievaju ako pri kojeni...neboli ma uz vobec nic, citim len tie naliate prsia a zacinaju ma svrbet miesta kde mi vyberali dreny,kde mam jazvy a hrozne ma svrbia prsne svaly. dufam, ze uz sa nic zle nestane. zatial mam len fotku pred a zo vcera ked mi vybrali dreny odfotim sa este ked pojdem na kontrolu a potom ti poslem foto:)

Petra2

evina
keď ti dali 350 a píšeš že by si chcela aspoň 370-380, to je menej ako 10%. Ak by si chcela vidieť zmenu, musela by si dostať aspoň 400-450. Akú máš váhu a výšku? A pôvodné čislo podprdy?

zuzika6

no ved ja už bolesti nemam skoro vôbec... len sa bojim aby som to teraz s niečim neprehnala.netrufam si ešte napr. na vysavač,ale riady a periny som už upratovala,aj pradlo si vyvešiam. dnes som si asi na pol hodku zhodila podprdu,mamina mi ju prala-ešte bola od krvi-a bol to taky blby pocit,normalne som sa bala aj nadychnuť,sedela som ako pätkoruna,ani som sa nepohla... :-)

Pegy

Zuzika6 ja som fungovala po 5 dnoch ale vsetko je individialne,kazdy znasa bolest inac aj hojenie je u kazdeho ine akurat som nedvihala krpca inac vsetko z mierou

zuzika6

ahojte babenky,chcem sa opytať tych,čo ste po-kedy ste začali tak poriadne fungovať?bez toho aby ste sa bali nejakeho posunu alebo niečo podobne... myslim tym bežne domace prace...

Pegy

Evina ak nie si spokojna obrat sa na toho lekara uvidis co ti povie ale to nie je dovod na to aky si dalsiu operaciu neplatila.Je to novy zakrok a v tom predoslom nedoslo ku ziadnej chybe lekara.Vecsina lekarov nechce robit velke prsia lebo je s tym spojene vacsie riziko.Ja som sa tomuto chcela vyhnut tak som si dala vacsie ako mi odporucila dr.

evina

ahojte baby,uz som pisala ale nik neodpisal.prosim vas napiste ci ste boli na reoperacii.ci sa plati.bola som v ruzinove mam 350ml pod zlazu a su male a ako keby ovisnute.nedrzia pekne.dr.ma presviecal ze su supre prirodzene ale ja som chcela vecie,dakujem