Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahoj ERMII,
ja som mala gelove nechty aj pri operacii a nebol ziadny problem. pokial nemas ozdoby, alebo lak lekarom to nevadi. navyse sme v dobe, kedy ti nepozera niekto pri operacii na nchty ci ti nemodraju si pod kontrolou pristrojov:)) nemusis ich davat dole:))

inka69

ahoj JAJA)
ja som dreny mala operovali ma stredu a v piatok mi ich vybrali. su do hadicky zavedene do boku prsnikov, ustia do flasiek. vyteka ti cez ne vsetok"bordel". ich pritomnost som si ani neuvedomovala mas ich bandazou, ktoru mas okolo prs prichytene k telu, takze sa nemusis bat posunu v rane. ich vybratie je rosko neprijemne, ale da sa prezit v pohode. hned ti to prelepia. citis dost ulavu a uz nemas pocit, ze ta nieco obmedzuje:))

ermii

baby, ešte mám otázku....môžem mať pri OP gelové nechty???????? mám priesvitný gel, dúfam že to nebude vadiť a nebudem si ich musieť dať dole... lebo viem že ked som bola na slepáku, mala som nalakované nechty a musela som ich rýchlo odlakovávať kvôli narkoze /pozerajú či nemodrajú nechty.../, ale teraz mám iba priesvitný gel

Pegy

Evina budes platit lebo si suhlasila s tymi mensimi co ti doporucil a dala si sa na to ,je to skoda ,ak si chcela vecsie mala si skusit ineho lekara ,ale opytaj sa jeho a povie ti asi to co aj my.

Petra2

evina
myslím že to ťažko dosiahneš, aby si neplatila. Keď si trvala na väčších a doktor to odmietol, mala si ísť na konzultáciu za iným doktorom. Niektorí sú proste opatrnejší, boja sa možných komplikácií s väčšími implantátmi (strije, vidiťeľné kraje implantátu a pod.), preto radšej dávajú menšie implantáty. Prsia potom vyzerajú prirodzenejšie, ale môže to dopadnúť ako s tebou. Je mi ťa ľúto, ale myslím, že bez chyby operačného charakteru zo strany lekára ti to zadarmo neurobí.

evina

pegy ano tebe odporucila dr.a dala si si inu velkost.ale ja som dr.hovorila 3krat.chcem inu velkost povedal ze ho nepresvecim a skoncil.nedalo sa inak.tak aj teraz si myslis ze by som mala platit?pa

evina

petra2 asi mas pravdu mal mi dat 400ml.predtym som mala 70B-C.teraz mam 70C.su sice plnsie ako boli ale nieje to taka zmena.vysku mam 162cm,vaha 53kg.ale mam sirsi pas 73cm.takze vsetok tuk mam v pase.rada by som sla na reoperaciu ale ak sa plati tak neviem.pa

alex88

Caute, chcem sa vas opytat ci sa niektorej z vas neurobili keloidne/vypukle/ jazvy.Lebo mne ked vyberali znamienka na chrbte tak sa mi take urobili a teraz mam obavy ze aj jazva pri reze by sa mi mohla urobit taka lebo vraj je to dane v krvi.Ale neviem ci je to pravda, mate s tym niektora skusenosti?