Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

zuzana ja tak uz sme tri hihi...ja sa chystam na konzultaciu niekedy v aprily....uz sa taaaak tesim a zaroven bojim...potom davaj postupne info co a ako...kolko budes platit atd...no ja chcem take 3jecky tak to musi dat vacsie ako 325ml jojooj...

evina

babenky dakujem za vase odpovede,idem na kontrolu az za pol roka takze uvidim co mi povie.potom dam vediet.majte sa krasne vsetky nech vam to super dopadne.papa

zuzana123

Ahojte Jaja a Mariamaria ja som taktiez objednana k dr.Cervenovi v maji na konzultaciu a potom aj na operaciu. Ja mam 165 cm a 52 kg a mam male jednotky. Bola som na konzultacii v Blave a tam mi doktor odporucal 325 anatomicke. Povedal, ze vyslednu velkost by som mala pekne B pripadne mensie C kosicky. Uvidim co navrhne dr Cerven v maji. Uz sa fakt neviem dockat. Skoda, ze je taky zaneprazdneny ale to je len dobre musi byt fakt dobry.

mariamaria

jaja ja mam 175cm a 56kg.taktiez sa chystam k Dr.Cervenovi ale az koncom augusta alebo az v septembri...potom nas infromuj ako si dopadla...ja som tiez veeelmi zvedava ako dopadnem,ake mi odporuci...baby co ste boli u neho ,ste spokojne???s velkostou co vam odporucil???alebo ste si radsej dupli a pytali si vacsie???

jaja

babenky, hrozne sa tesim z tohto fora, skoro kazdy den to tu s velkou zvedavostou citam. Ja sa tiez chystam k Dr. Cervenovi do BB. Poradte mi, prosim, aka velkost by mi pristala. Meriam 171 a vazim 58. Nemam teraz ziadne prsia a chcela by som primerane mojej postave, mozno troooosku vacsie :-> Kolko ml by mi pristalo?? Diky

inka69

ahoj alex,
mna neoperovala jezovitova, ja som ich mala, ale ja mam mplantaty pod svalom. nie som odbornik, ale mam pocit ze ih robia pri tomto type operacii, ked su pod zlazu tusim ich nedavaju... ale neviem urcite...