Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronikaB

Liviaa,
ahoj a bola si si dat len silikony alebo Ti aj upravovali vies po dvoch tehotenstvach stav mojich pŕs bude hrozný a myslím si že budem potrebovať aj upraviť + silik.implantáty. Koko ťa to prosím ťa stálo???

veronikaB

Ahojte,
som tu nová ale tiež uvažujem o silkónových prsiach, momentalne som tehotná tak mam ešte trochu času kým dokojím a potom plus pauza. Chcem sa Vás opýtať som z Košíc,kam by ste mi odporúčali ísť na konzultáciu? Ďakujem veľmi pekne.

mariamaria

Karla dakujeme za info...takze 50000???to nie je vela...to je super cena...ale a kedze pojdem az v druhej polovici roka,tak to bude drahsie...nech...co uz narobim...ked chcem mat cecane :)

preco si sa rozhodla pre okruhly???aj ja nad nim uvazujem...ale este sa musim rozhodnut...Dr.ti co radil???mas uz deticky???ja mam inac tiez slabe 75B...hm...no som uz veeelmi zvedava ako to dopadne...

citam ze uz o mesiac ides na OP ,tak to mas skoro...uz sa tesim aj za teba...a posles potom aj foto prosim ta???na mail???300ml si myslim bude ok.a kolkatky ti to spravi kosiky potom C ci D???co povedal ???dkaujem

samantha

Karla a asi kedy sa majú zvýšiť ceny v Nova mede?Dlho si čakala na konzultáciu?Dlho treba čakať na operáciu?Veľa doktorov tam operuje?

karla

Najprv sa opyta aku mate predstavu vy same, potom vas pomeria, zisti ci mate dostatocne mmnozstvo tkaniva na prekrytie, aby sa vyhol tomu, ze vam bude vidno kraj silikonu. Konzultacia 400,-. Mne vychadza vsetko na slabych 50000,-. Ma to vraj tento rok ist hore. Takze Vam drzim palce. :-)

micuška

inka69
Ahooooooj!
Tolko som na teba myslela a teraz si to tu citam, lebo doma mam tuto stranku zamrznutu. Kazdy den som sa sem chodila pozerat, ze co je s tebou a ako na potvoru, si sem napisala az cez vikend.
TAK GRATULUJEM a NECH SA DOBRE HOJIS!
Najviac som cakala, ze co napises na ten transport domov? Nemam sa bat? Normalne ti zavidim, ale v dobrom, urcite si kocka.
Isla si domov v tom ich oblecku, alebo si si nieco doniesla? Dali ti bandaz?
Co si tam mam zobrat? Papuce, pizamo,nieco na pitie? Napis co si si brala ty. Aky bol Fabry? Kadial mas rez? Kolko ml. ti asi za tie 2 dni natieklo z tych drenov? Kedy sa mozes sprchovat?
To je otazok, co? Ale ako sa mi to blyzi, tak som nervoznejsia a nervoznejsia.
Ak budes mat fotky, mohla by si mi poslat na mail. Kedy ides na dalsiu kontrolu?
No uz nebudem vyzvedat. Maj sa pekne.
Ahoj.

karla

Jaja a MariaMaria,
ja idem k Dr. Cervenovi o mesiac na zakrok. Mam 172, 52 kg, teraz mam 75B, slabe dvojky. Idem 300, okruhly, pod sval. Povedala som, ze chcem velke prsia, ale vzhladom na to, ze som stihla, neodporuca sa na 1. operku viac ako 325ml. Takze sa obavam, aby som nebola sklamana. Budu vraj vyzerat prirodzene, ziadne ohranicene balony. Sama som strasne zvedava.

sjuzik

alex88
ja mam strasne jazvy oproti inym babam tiez dost vypukle a viditelne, nechapem preco...

neviete niektora ci sa daju jazvy nejako opravit?