Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahojte NOVE:))mna operovali minuly tyzden v stredu a citim sa super!:)robil ma fabry v bratislave, viem, ze kazda to prezivame inak a aj predstavy su rozne, ale co sa tyka fabryho nemozem povedat jedine negativum co sa tyka pristupu aj profesionality:))

deda

EVELIN 101
AHOJ JA S NIM SICE NEMAM SKUSENOST ALE Už SOM O NOM CITALA NA VIACERYCH FORACH ZE JE DOBRY.JA MAM IST ZAJTRA na konzultaciu do medestic centra dr.Dziubanovy.nevieš či je dobry?

evelin101

Caute baby, rozmyslam nad novymi prsickami ale neviem sa rozhodnut, ma tu niekto skusenosti s dr.Guba? Chcem aby vyzerali hlavne prirodzene Diky moc za odpoved

deda

Ahojte ja mam ist zajtra na konzultaciu aj s kamoškou do medestic centra.ja si ich chcem dat zväcsiť a kamoška chce zmenšiť.poradte mi na čo sa nemam zabudnut opytať..

Livaa

veronikaB
daj mi mail a poslem :-) ja som sla az 3roky po kojeni. Ked pojdes na konzultaciu,povedia Ti najblizsi volny termin,zavisi to od toho kolko maju naplanovane zakroky,ale nebudes dlho cakat a musis byt po menstruacii. Predoperacne Ti vedia spravit u nich.

karla

MariaMaria, neviem ci to bude drahsie v druhej polovici roka. Mne by to tiez bolo jedno. Pri takej investicii je par tisic hore-dole. Ja som povodne chcela anatom, ale ten sa da vkladat len rezom pod prsiami a kedze ja ich mam pekne a nie ovisnute, tak mi navrhol okruhle. Same sa prisposobia, takze casom poklesnu a budu ako prirodzene. To bol vlastne aj moj ciel. Deti nemam, ale casom urcite. Kojenie je vraj bezproblemove. Ja pevne dufam, ze 300 bude dost. Snad neolutujem. Po zakroku by som mala mat C-D. Na konzultaciu sa treba objednat, cakala som takmer mesiac. O dalsi mesiac zakrok. V Novamede operuje este doktorka a doktor. Cerven je ale Jednotka! Preco by potom k nemu chodili zeny az z BA?

veronikaB

Liviaa,
a ako dlho po dokojení si musela čakať, treba dlho čakať na konzultáciu a operáciu, ja by som to chcela už hned, Inak mohla by si mi prosím poslat aj foto ked Ti to nevadí.... Po prvom kojeni 10 mesiacov a este po schudnutí moje vyzerali hrozne a co to bude teraz radsej ani nerozmyslam...Dakujem

Livaa

veronikaB
Ja som po 2rocnom kojeni nemala ziadne cecky,vsetko sa mi stratilo a navyse boli v hroznom stave,nulky a splastene...mna to vyslo na 64.000,- sk
doktor sa pozrie a povie co je nutne robit:-)