Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

alex88
jazvy na chrbte sa hoja najhoršie, tvrdia všetci chirurgovia. A to že sa niekomu predtým keloidná jazva neurobila neznamená, že inde sa mu neurobí.

zuzika6

ahoj Lili,ničoho sa neboj,ja som po op.11 dni a bať som sa ani nestihla... dlho mimo nebudeš,vpodstate hned po prevezeni na izbu ťa zobudia(ja som bola mimo až vtedy,nevedala som,či už mam potom alebo nie :-))A s tou bolesťou? No ked mi prestal učinkovať tie oblbovaky,bolesť prišla,ale nič čo by sme my ženy nevydržali...Hlavne sa tež,že budeš mať pekne prsia a ine si nepripušťaj.Tak ti prajem vela šťastia!!!

ajina

Ahoj Karla aj vsetky babenky co sa chystate k dr.Cervenovi.Aj ja sa k nemu chystam na op.v maji.Mne navrhol 280ml okruhly pod sval.Este uvazujem ci nepojde na 300ml.Aj Vam navrhol rez pod pazuchou?

lili86

Baby ja mam mat o dva operaciu a sa bojim,..co ma caka? ako dlho buem mimo? bude to velmi bolet? idem k dr.kernerovej...vdaka LILI

alex88

sjuzik
Tak to budu asi tiez tie keloidy.Pricina toho je vraj v krvi a preto sa takymto ludom nehoja pekne jazvy a je moznost ze zostanu mierne vypukle.Nie je to sice nic tragicke, ale na takom mieste ako je napr. rez pod prsiami by mi to asi vadilo a preto so bojim ze sa mi zase urobia.Ja mam zatial tri take jazvicky na chrbte co mi vyberali znamienka, ale tam mi nastastie tak nevadia.

zuzika6

ahojte babenky čo ste po,chcem sa opytať,len aby vam to neznelo čudne:čo ste spravili s tymi sťahovačkami? použivate ich dalej,napr. pri športe? neuvažovali ste ich predať?

zuzana123

Ahoj deda, ja som bola na konzultacii u dr. Dziubana v Medesticu v decembri. Zaposobil na mna velmi dobre, profesionalnym pristupom a velmi informativnou konzultaciou. Myslim, ze kebyze nebyvam tak daleko od BA tak by som isla k nemu na operaciu /komplikacie s prepravou/ v den operacie ides totizto domov. Vdaka tomuto forum som nasla blizsiu kliniku ku mne tak idem na konzultaciu tam nakoniec a operaciu takisto. Prajem ti vela stastia a priprav si otazky mozes sa spytat cokolvek ale myslim, ze skoro vsetko ti doktor sam povie.