Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

Ahoj Ajina, ja som na tom rovnako tiez mam len slabe jednotky po odkojeni. Tiez sa uz neviem dockat. Mozno mi doktor odporuci taku istu velkost ako tebe potom ale viem, ze to zalezi aj od sirky hrudnika. Bola som na jednej konzultacii v BA a tam mi doktor odporucal 325 cca a anatomicke vraj kvoli tomu, ze hore na prsiach mam dost tenku kozu ziadny tuk. Ja chcem aby vyzerali prirodzene a povedal, ze s gulatym implatatom by mi bolo vidno obrysy implantatu. Aku by si mala mat vyslednu velkost po operacii?

lucika12

Petra2
nemylim si, ze by chrbat bol na tvorbu keloidov nachylnejsi nez ine miesta. Ja mam na chrbte krasne hladke jazvy a pod prsiami skarede vystupene jazvy. Je to individualne.

hmmmmmmmmmmmm

ahojte baby,,,
V kolkych rokoch je najlepsie si dat take silikonove prsia?
Ake to je na dotyk?? A kolko to cca stoji prosim?

ajina

Caute baby,dik za odpoved.Mne doktor hned navrhol tento rez s tym,ze je to tam potom najmenej vidiet.Akurat tam bola jedna kocka ,kt.vybral stichy a tiez mala rez pod pazuch.Jasne.ze to mala este cerstve,ale prsia mala krasne.Ja mam teraz"slabe jednoty po kojeni"a uz sa straaaasne tesim!pa

joža

ajina,ja som tiež bola operovaná v Novamede ale operovala ma dr.Kernerová,rez mám pod pazuchou.Chcela som pod prsami ale mi povedala že oni operujú takto.Ale ničoho sa neboj,jazvy budú pekné.Držím ti palce.

zuzana123

Ahoj ajina, len par otazok mam na teba aku mas velkost prs teraz? Zdovodnil ti to dr.Cerven preco ti ide dat rez cez pazuchu a nie pod prso? Ja mam tiez operaciu v maji u neho objednanu a aj konzultaciu. Diky za odpoved vopred

alex88

Petra2
No ved prave ze mne sa vtedy urobili na chrbte keloidne jazvy a bojim sa aby sa mi neurobili aj teraz pri reze ci uz bude pod prsom alebo pod pazuchou.