Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

baby aj pod pazuchou sa mozu tie jazvy urobit koloidne??

dolly ani ja nei som na 100percent rozhodnuta...bojim sa vsetkeho mozneho ,ale ked si pozriem do vystrihu ,tak mam dost.vacsie obavy su z toho co dam do plaviek...haha...

a ked sa chcem citit dobre a nie menejcenna kvoli prsiam radsej si ich dam...a ak nieco,tak si ich dam vybrat a hotovo...horsie ako to mam to byt nemoze...aj ked az take zle to nemam...ibaze su makkucke...:( a to ma stve...

mariamaria

ahojte...tak gratulujem novym co to zvladaju perfektne...mrzne mi to tu tka mam nervy...aspon kym ma tu pustilo ,tak chytro pisem...Karla ja som si dnes skusala 350ml sacky s vodou haha...a muz povedal ze si mozem dat do 400ml viac nie...haha ...tak jupiii...a som stastna ze ma tak v tom podporuje...lebo som sa bala co na to povie...ale prv si musim na prsia zarobit nechcem aby mi ich platil on...aelbo aspon polku on a polku ja..haha...

niektora ste sa tusim pytala ,ci mam deti???tak mam 1.dcerku .bude mat rok...kojila som 11mesiacov...

aj ja som uz videla jednu babu od Dr.Cervena,aj ohmatala ...je to fakt pekne akoby prirodzene.jazvu mala v podpazusi ale ani nevidno a taku kratku...tak super...

ja neviem aky tvar si mam dat ci okruhle ci anatomicke???ake mate baby skusenosti...ja chcem mat aj tam hore nieco...hihi...takze asi okruhle ze...

ja mam slabe dvojky...

dolly200

ahojky. tesim sa ze su tu baby co s tym maju skusenosti. aj ja by som si dala urobit prsia ale sa bojim strasne. byvam v zahranici tu to je lacnesie ale naviem...

Petra2

lucika12
to že sa ti urobili vystúpené jazvy mi je naozaj a úprimne ľúto. Nepýtala si sa doktora, či sa to nedá napríklad opraviť vyrezaním pôvodnej jazvy? Všetky podstupujeme riziko a ja len môžem dúfať, že mne sa neurobia. Zatiaľ je asi po 4 týždňoch ťažké, hodnotiť definitívny výsledok.

lucika12

Petra2
Zaujimave, no na mna to neplati. A jednu jazvu mam sice uplne plochu, ale dost siroku-roztiahla sa vplyvom natahovania koze chrbta.
Na tie vystuple a neesteticke jazvy pod prskami mi nic nezabralo, skusala som vselico-gely, masaze, silikonove platky.Tak vsetky babenky, ktorym sa tam keloidy nevytvorili, sa mozu ozaj radovat.

Petra2

lucika12
nám to povedali na chirurgii. Manželovi vyberali znamienka na hrudi a na chrbáte. Tie na hrudi vôbec nevidno a na chrbáte ich má2-3 mm hrubé.

ajina

Ahoj Zuzi,ja som tiez isla za dr.s tym,ze chcem anatomy,ale povedal mi,ze potrebujem vyplnit aj vrch a ked mi to da pod sval,nikto nezbada,ze su okruhle.Tiez tam toho vela nemam,tak nech mam aspon nejake prsia.Mam 169cm a 53kg,pod prsiami 73cm.Vysledna velkost by vraj mala byt 75C.A cena je okolo 50tis.Tak sa mi zda,ze asi polovicu treba dat vopred,no uz si to presne nepamatam,musim tam brnknut.pa

lili86

ZUZIKA6,
v prievidzi ti to robili? no ja sa tych jaziv hrozne bojim,a brala si aj daco proti bolestiam? kolko ta to vyslo ak mozem vediet?

zuzika6

lili,mne to robil dr.Trška v PD.mam to spravene cez dvorce a prave včera mi vyberali stehy.tak ake ostanu jazvy,zatial neviem

lilii86

ZUZIKA6
jaj dakujem za podporu. a kde ti ich robili?ja idem do novamedu k dr.kernerovej.ozaj a ako si natom s jazvami?vdaka