Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

hm,350ml urcite bude stacit,budu pekne...kedze pod zlazu tak uricte anatomicke ,okruhle by bolo vidiet pod zalzou asi az privelmi...no ja uz neviem sama...ty si sa preco rozhodla pre anatomicke???

nina7

mariamaria
supky? asi tak ako píšeš ty. Mala som plnšie 75B a teraz tam mám iba ovisnuté makké nič. Strašné...

mariamaria

dakujem Petra,takze je rozhodnute...
pravdepodobne :) a este mam otazocku...co preferujete viac vy???pod pazuchu alebo pod prsnikom???

mariamaria

nina to je dobreee ,ze supky...no podla toho ake supky????ja som kojila resp.odsavala si MM 11mesiacov...a z plnych 75B mam slabucke 75B ale su take makkcke...v predklone ako kozky :(...takze preto som zvolila OP...ja pojdem asi nieco po 8mesiacoch od ukoncenia kojenia na OP...a chcem si dat k mojej vyske 175cm a vahe 56kg nejake 300-350-400ml pravdepodobne gulate a pod sval...chcela by som mat kraaasne Ccka :) ty mas aku predstavu???

nina7

mariamaria
supky? asi tak ako píšeš ty. Mala som plnšie 75B a teraz tam mám iba ovisnuté makké nič. Strašné...

nina7

Bola som u dvoch doktorov, jeden mi povedal, že anatomické pod sval a druhy, že anatomické ale pod zlazu, ževraj kebyže mi to dá pod sval, musel by robiť modeláciu, čo ja vobec nechcem. Tie jazvy mi za to asi nestoja. Tak preto mám dimelu... Ja meriam 168 a mám 59 kg. Hrávala som dlho volejbal, takže mám širší chrbát, takže uvažujem tak cca 350ml, ale chcela by som anatomické. Co vy na to?

Livaa

nina7
ja som kojila 2 roky a zostalo mi tam ovisnute nic,presne ako pises Ty,proste hruza. Nemala som co dat do plaviek...ja mam 290ml,vacsie som sa bala,ale som spokojna,ale niekedy by som prijala aj vacsie....zavisi od toho ake by si chcela a doktor Ti odporuci ze kolko ml...

mariamaria

nina to je dobreee ,ze supky...no podla toho ake supky????ja som kojila resp.odsavala si MM 11mesiacov...a z plnych 75B mam slabucke 75B ale su take makkcke...v predklone ako kozky :(...takze preto som zvolila OP...ja pojdem asi nieco po 8mesiacoch od ukoncenia kojenia na OP...a chcem si dat k mojej vyske 175cm a vahe 56kg nejake 300-350-400ml pravdepodobne gulate a pod sval...chcela by som mat kraaasne Ccka :) ty mas aku predstavu???

nina7

Ahojte baby, fakt nechápem aká super diskusia... Dosť to asi pomôže, keď si človek môže prečítať rady a skúsenosti. Ja som sa tiež rozhodla dať si spraviť prsia, ale mám trochu obavy ako to dopadne. Dcéru som kojila 8 mesiacov a zostalo mi tam také malé ochabnuté nič...(ovisnuté šupky:-))Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Aké ste si zvolili implantáty?