Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ariell

Ahojte,
ja som bola na konzultacii v Esthetic u dr.Jezovitovej a mam s nej dobry pocit. Navrhala mi 400ml cislo 3 a rez pod prso. Dala mi aj silikonove vyplne do podprsenky aby som si vedela predstavit tu velkost. Bude mi robit aj upravu, lebo po kojeni mi ostali strie a velka koza. Chcem to absolvovat zaciatkom jula, asi to bude brutal v tom teple ale kedze mam deti, musi to byt cez prazdniny. Uz sa velmi tesim a dufam ze vsetko dopadne podla predstav. Dovtedy si budem citat vase skusenosti a rady.

ermii

ahojte baby, tak už som doma!!!!!!!! včera ráno o 9,00hod som išla a o 11tej som už volala mužovi že som hore...dnes doobeda som došla domov a na moje počudovanie, nie je to také strašné...:-) ale ja neviem čo som za pripad, lebo so mna v ULK nechápali, že ako môžem byť takto v pohode po takom zákroku, ako sa môžem hned usmievať po prebratí z narkozy a telefonovať... jáááj, som rada že to mám za sebou, primár GUBA super človek, som zvedavá na výsledok, videla som sa len dolepená v zrkadle, a vyzeralo to celkom fajn, mám 350ml a 325ml čiastočne pod sval,60kg a 168cm, a myslím že budú vyzerať veľmi prirodzene - a o to mi hlavne išlo...

Pegy

Nina7 ja mam okruhle a vizeraju ako anatomicke zalezi na tom ake si mala prsia predtym.Viem ze lekari doporucuju pod zlazu ale ja by som to neriskla osobne som videla prsia po 10rokoch a boli strasne padnute a babenka sa chystala na reoperaciu no skratka hrozne.Poznam dievca ktore sa na to stazuje po 5 rokoch.Podla mna zbytocne vyhodene peniaze a riziko komplikacii je podstatne vecsie pri sil. pod zlazu.Mne dr.odporucila gulate pod sval,vraj je zbytocne davat pod sval anatomy.sval ich aj tak deformuje a su aj drahsie.

Petra2

hlavné je dokrtorovi veriť a pýtať si fotky, aké prsia robí. tak sa dá povedať, čo sa ti páči a čo nie. niektorá chce hlavne pekný dekolt, iná aby vyzerali čo najprirodzenejšie. hlavné je vyjasniť si to dopredu aj s doktorom.

nina7

ja som sa rozhodla pre anatomické preto, lebo mi to navrhli obidvaja doktori... Ale sú vraj tri typy implantátov. Okrúhle, anatomické, ale tvarovateľné (tie by som mala mať ja) a úplne anatomické.

Petra2

Súhlasím s Livou, fotky na amerických stránkach sú plné s okrúhlymi a vyzerajú úplne prirodzene, ak sa to nepreženie k postave. Anatomické sú asi skôr lepšie pod žľazu. Ale keď si ľahneš na chrbát, ostanú anatomy ako keď stojíš - dole sú vyššie, čo tiež nevyzerá prirodzene.

nina7

mariamaria
supky? asi tak ako píšeš ty. Mala som plnšie 75B a teraz tam mám iba ovisnuté makké nič. Strašné...

Petra2

Ja som chcela pod prsníkom, mužíček pod pazuchou, ževraj keď som na kupku hore bez, bude to vidno. Ale pod pazuchami to môže byť vidieť v lete aj keď mám tričko. Podstatné je, aby sa jazva dobre zahojila. Mám kamošku v Luxemburgu, tá má 8ročnú jazvu a vôbec som jej ju nevidela, až úplne zblízka.

stretch11

Ahojte,to vas teda baby obdivujem,ja mam 3 deti posledne som kojila 4 roky a mam stale velkost 5,a ja by som mala strach z plastiky a tych nasledkov v starsom veku

Livaa

nina7
urcite pod sval,mensie riziko vzniku kapsule.....a aj Ti po case neklesnu ako pod svalom....zase dr. vravia ze je zbytocne davat si anatomicke pod sval,lebo okruhle Ti spravia to iste......tazko povedat,co doktor to iny nazor,musis sa sama rozhodnut.....ja mam okruhle a vyzeraju ako anatomicke...