Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ermii

no tak možno skusim dať dole ked dojde muž domov...dnes sa citim zase lepšie ako včera...myslim že to fakt dobre znašam...som sama doma, malý je na varovke...takže pohodka...bolí ma chrbat, ale ten tlak na prsiach už vôbec nieje taký ako v den OP, takže pododka...ja som už nemocinici bola tri krát na wc, a včera doma som sama jedla, pila, chodila wc, dnes som si aj zuby umyla...vstávať z postle mi pomaha muž, zatial som neskušala sama vstať...ale fakt dobre sa mam...ale ja mam asi vysoký prah bolesti alebo čo, lebo nechapali so mna v ulk a tak isto ked som mala cisarsky, tiež so mna v pôrodnici nechapali...takže tak...

Livaa

ermii
na tu chvilku kebyze sa chces odfotit,mozes si dat dole aj ja som si dala a aj preprat som ju musela....a inak ja som futr do zrkadla pozerala a nechapala ze mam zrazu cecky,takze aj vtedy som ju rozopinala:DDD super ze to tak zvladas,bud rada....

ermii

liva diky..:-) nemam problem prispiet,ale tento tyzden si asi este nesmiem dat podprdu dole,ze? inak spalo sa mi super,celu noc som prespala...:-)

Livaa

ermii
blahozelam a prajem skore zotavenie,aby bolo vsetko ok a jlavne aby si bola spokojna :-) tesim sa na foto,dufam ze prispejes :-)

fifina

Zuzika 123, ja som bola tiez na konzultacii u Cervena a pri reze pod pazou nemusi narezavat sval ako pri vkladani implantatu pod prsom, inak mozem ho vrele doporucit, na OP idem v aprili, ale najprv modelacia a pripadna augmentacia v septembri.Pred tym som bola na konzultacii u Jezovitovej, ale zial v porovnani s nim je to len slaby odvar, po odbornej stranke nespravila na mna dobry dojem.

lucika12

Petra2
spociatku boli jazvy krasne, hladke a tenucke, az po takom mesiaci sa roztiahli a vystupili. Chirurg mi odporucil naterat gelom, ked gel nepomohol, odporucil skusit silikonove platky, vraj urcite zaberu. Ale vysledok je rovnaky aj po 2,5 mesiacoch takmer nonstop pouzivania platkov. Vyrezavanie podla mna nebude efektne, mozu sa vytvorit nove keloidy. Prska su pekne, stazovat sa nemozem,len tie jazvy keby neboli take skarede. Ked budem mat viac casu, pojdem sa skusit spyat, ci fakt nedaju zmiernit, lebo mi fakt prekazaju.

zuzika6

lili ano robili mi to v Prievidzi,ale ten dr. tam dochadza z BA.Od bolesti som si dala asi 3krat ibalgin.a stalo ma to 68000sk.
Ermii,no surer že maš po tom-gratulujem