Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Livaa a ako baby posielaju na rajce svoje fotky,ked je tam sukromny pristup- s hlavou,či bez? len aby som vedela,už chcem pofotiť...Dík

zuzika6

Ahojte babenky,ja už začinam pomaly fungovať.včera som prvykrat povysavala.Dr.povedal,že ked ma to neboli mam opatrne skušať.
Ale ako mi vybrali stehy mi to na jednom prse akoby hnisa.neviem ako to mam popisať,ale ako ked sa hoja chrasty.je to normale alebo mam zavolať dr.?(ja to mam cez tie dvorce)

Pegy

Ermi ja som sa obliekala sama ,doma som nosila tricka co sa obliekaju cez hlavu take volne -v pohode sa daju obliect Karla so mnou bol muz doma prve tri dni potom som bola sama aj z krpcom-mal 2 roky.Tiez som to ale zvladala ako Ermii.´Musela som aj navarit aj vsetko robit kym prisla dcera zo skoly muselo byt navarene.Umyvala som sa kazdy den len som obchadzala naplaste handrickou.Bolo to dost komicke ale dalo sa.

ermii

ja celý život spím na bruchu alebo na boku ...na boku som si zvykla spať ked som bola tehotná,lebo ani vtedy sa na bruchu nedalo... a teraz som proste donutená spať na chrbte, inak to nejde, chrbat ma síce boli jak hova.o, lebo sa nemožem ani ponatahovať a tak, ale snad to prejde....potom pojdem na dobru masaž...:-)))
baby čo ste už dlhšie po OP, za ako dlho ste si vedeli obliecť niečo čo neni na zapínanie vpredu??? myslím normálny rolák,sveter alebo tak...???

karla

Ermii, to je fajn, ze Ti niekto pomaha. Ja som uz spominala, ze na to budem sama. Neviem si to sice predstavit, ale snad to zvladnem. Najvacsi strach mam zo spania na chrbte. To sa vazne mozem potom 1x umyt az po 2 tyzdnoch?

ermii

ved ja nič nerobím, len som pri pc, alebo si čítam alebo kukam tv...nič iné nerobím vážne....muž mi urobí jesť aj všetko ostatné...

mariamaria

hm ermii moze byt to s tym prahom bolesti ale co ,ved to je len dobre v tejto situacii...len ta prosim ,nepresiluj sa a davaj si fakt pozor...radsej bud v klude...je to pre tvoje dobro :)