Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malicke-ok

Sexbomba Katie Price (29), ktorá vystupuje pod svojím umeleckým menom Jordan, je známa najmä vďaka množstvu plastických operácií. Za ne vraj zaplatila až niekoľko miliónov. Teraz je z nich nešťastná.
Modelka Jordan (29) svoje telo neustále skrášľovala, či už silikónom, botoxom, implantátmi...

Svoje extrémne veľké poprsie si však dala po narodení svojej dcérky zmenšiť. Už niekoľkokrát zväčšované prsia sa jej totiž zdali príliš ťažké. Tak sa rozhodla, že ich dá do pôvodného stavu.

Aj napriek úspešnému zákroku však sexbomba s výsledkom spokojná nebola. Poprsie chcela vraj ešte menšie.

Tri plastické operácie už má britská celebrita za sebou, no stále to nie sú jej pôvodné vnady. Údajne je rozhodnutá si opäť ľahnúť pod skalpel. Je však evidentné, že také telo, ako mala bez plastických zákrokov, už nikdy mať nebude.

Všetky mladé, zatiaľ "nožom nedotknuté" ženy vyzýva: "Pokiaľ môžete, zostaňte prirodzené. Kašlite na plastické operácie. Viem, o čom hovorím..."

karla

Livaa
OK, dakujem Ti. Poslem Ti foto az zajtra, lebo fotak mam doma. To som asi jedina, ktora tam bude mat vycapenu fotku iba "pred" a s popisom "netrpezlive kozy" :) Aspon mi mozete poradit, ci tie 300ml, co mi odporucil doktor bude dost alebo malo. Este raz vdaka. Zajtra mas na maily moje zatial male kozy.. Pekny den!

karla

To opakovanie nie je naschval, nejako mi blbne notebook, ked chcem aktualizovat stranku, tak mi to tam same naskakuje. :)

karla

Livaa, prosim Ta, mohla by som vidiet fotky na rajce? Ja fotky budem mat o 3 tyzdne, takze zatial by som mohla poslat zial iba "pred". :) Rada by som ich videla, aby som zvazila, ci som sa rozhodla spravne. Aj ked je pravda, ze kazda sme ina, ale aj tak. Dakujem Ti pekne!

karla

Livaa, prosim Ta, mohla by som vidiet fotky na rajce? Ja fotky budem mat o 3 tyzdne, takze zatial by som mohla poslat zial iba "pred". :) Rada by som ich videla, aby som zvazila, ci som sa rozhodla spravne. Aj ked je pravda, ze kazda sme ina, ale aj tak. Dakujem Ti pekne!

karla