Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

lulocka ii
súhlasím, naozaj pracuje pekne. Máš pravdu, že má tendenciu ponúkať väčšie implantáty. Ale ja som chcela menšie ako mi na začiatku navrhla a aj mi ich menšie dala. Najprv sa mi aj tie zdali obrovské, ale teraz, po 4 týždňoch, už trochu aj ľutujem, kľudne by som brala aj jej pôvodný návrh.

lulocka ii

Inac Dr. Jezovitova ma velmi peknu pracu, ja som bola u nej aj ked su vacsie ako som chcela ale pekne a sumerne prsia mi spravila. Aj zasivanie je pekne. Myslim ze odbornik je velmi dobry.

Pegy

Fifina ja som u nej bola tiez mi navrhla 450ml nizky profil/dala som si napriek tomu 500ml/a to mam sumernu postavu -ziadne siroke boky mam sikoky chrbat asi preto nizky profil..Som spokojna tiez sa mi to zdalo dost ked mi povedala tu velkost ale dnes by som si dala asi aj vyzsi profil

alisia

fifina, tak to sa ti naozaj necudujem ze si z nej nemala dobry pocit, je dobre si vybrat dobreho chyrurga pretoze je to zasah do tela a nestoji malo. Ja si myslim ze s Cervenom budes maximalne spokojna. Kazda si ho chvali
ahoj

fifina

Alisia,
Citala som clanky od Jezovitovej, kde vysvetlovala o roznych druhoch implantatov, doba po ukonceni kojenia a pod., u nej sa to volalo: ze ake druhy implantatov, tieto a ziadne ine, od dveri sa na mna pozrela, hodila mi na stol 400ml nizky profil, absolutne ziadne vysvetlenie a to este nehovorim o tom, ze ja najprv potrebujem zdvihnut(mastopexia) a potom augmentacia, teraz mam 75C, mam 164 cm a 50 kg, vies si predstavit co by som tam mala ake bomby a okrem toho nizky profil sa dava zenam so sirsimi bokmi(bolo mi vysvetlene u Cervena),nebola som v tom termine co mi navrhla ani pol roka po ukonceni kojenia. Robi sa naraz modelacia s augmentaciou, ale efekt nie je nikdy taky ako na dvakrat,Cerven mi to otvorene povedal.(okrem toho mala spinave nechty, co je myslim u chirurga nepripustne)

Pegy

Ked ma niekto vela penazi tak nevie co zo sebou a stale vymysla,niekto je posadnuty skraslovanim ale to nie je vas probem,chceme len napravit pokazene

Pegy

Karla neboj nebudes sama co tam budes mat foto pred aj my tam mame tie nase uboziatka a je to dobre aspon clovek vidi tu zmenu,dievcata co tam nemate foto pred mohli by ste poslat/ak mate /nech to ma ten spravny efekt a je vidiet zmenu

úak mate

Livaa

malicke
nie som posadnuta plastickymi zakrokmy,staci mi jedna,tu ktoru som chcela a pomohla mi. Jordan mala povodne cecky pekne ale vymyslala a chcela byt sexbomba a podstupila mnoho operacii a to je rozdiel a podstatny medzi nou a nami.....ma co chcela,nech znasa dosledky,co ine dodat...