Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Dakujem za mail, fotky su super, mas velmi prirodzene prsia. Takmer vsetky baby ich mate fakt krasne. Je zvlastne, ze niektore, aj ked su pod sval, tak ich dost vidno. Skoda, ze nie vsetky dievcata maju foto aj pred. Ja idem o 3 tyzdne. Neviem sa dockat. Pises, ze ake som chcela. Vzdy som chcela velke prsia, aj doktorovi som to povedala, tak dufam, ze 300 ma nesklame. Uz som pisala, ze viac ako 325 na 1x sa mi neodporuca, ale je to maly rozdiel, takmer ziadny. Takze keby som chcela vacsie, musela by som si dat aspon 400 a to vlastne nemozem, bolo by to uz asi velmi vidno. Navyse som dost stihla. Ved uvidim...

zloduska

Ahojte baby,ja sa chystam k dr.kernerovej v novamede...je tu niekto kto bol u nej na zvacsenie??Ja len ze aka je,a ci ste spokojne s vysledkom.a dreny davaju vzdy.alebo len pri OP pod sval???bojim sa..ale lepsie pretrpiet ako tam mat susene slivky...zelam skore uzdravenie vsetkym ktore su uz po tom...

Pegy

Miska tato metoda je zatial vo vyskume ma by to byt vlastny tuk s kmenovymi bunkami ale zatial sa to asi u nas nerobi.Daval sa vlastny tuk ale ten sa casom vstrebal ,robili to volakedy mojej sestre v ruzinove ale jej to museli vybrat.Takze skoda penazi!

lulocka ii

Petra kolko mas ml ? Ja neviem ako to robi, ale tie prsia od nej su pekne prirodzene a pritom dava gulate implantaty, nie su take umele aspon co som mala moznost vidiet a aj moje su prirodzene. Aj Pegy ma velmi pekne ... videla som

Petra2

miska
každý aplikovaný (vstreknutý) tuk sa po čase vstrebe, pretože tie bunky nie sú vyživované cievami. Vydrží to asi tak 1/2 roka. Ak to niekto ponúka, sú to vyhodené peniaze.

miska

ahoj baby, počuli ste uz o tej novej technike zvacsovania poprsia - vstrieknutie vlastneho tuku do prs?? Strasne ma to zaujima neviete nejake detali..ja mam 158cm a 53kg..zatial 75B..chcela by som len Ccka ale mam strasny strach z OP. ..Nevie mi niekto poradit pripadne poskytnut informacie?