Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Livaa a Pegy,
dakujem za vase nazory. Pegy ty ich mas tiez velmi prirodzene. To sa mi paci, ked to nie su take nafuknute ohranicene balonky. Bolo by zaujimave vidiet tu Fifku pred, lebo po zakroku ich ma skoro ako Eva Cifrova. Jedna tu pisala, ze chcela take, nie je to ona? Ale vsetky ste super cecandy! Ja uz s velkostou vymyslat asi nebudem, iba cakat.. :)

Pegy

Petra2 hadam ten vyskum dobre dopadne lebo moja sestra vtedy dopadla dost uboho a pritom jej lekar povedal ze to dopadne dobre,ze sa to bezne robi,radsej si mohla dat silikony

Petra2

livaa
to je super, ešte aj mňa to mýlilo :-))
Cez víkend asi urobím nejaké nové fotky, potom ti ich pošlem.

Petra2

Pegy, Miska,
ten tuk s kmeňovými bunkami o tom som počula niečo v správach, to je myslím iba výskum aj v zahraničí. Ale znie to dobre, baby sa majú v budúcnosti na čo tešiť, hihi

Petra2

lulockaII
ja mám 450ml, pri konzultácii mi k mojej postame 170cm, 59kg a dosť široký hrudník, podprdenka 85A-B hovorila vám by som dala aj 500ml.

Livaa

karla
ja mam 290ml okruhle,stredny profil.....ale tiez niekedy by som prijala aj vacsie:-) ale aj tak som spokojna,lebo to co som mala pred,tak to bolo fakt des :-)
tebe to urobi pekne prsia,lebo povodne mas pekne a aj mas tam nieco,nie ako ja,takze urcite budu vacsie a budes spokojna :-)